Meer resultaten voor accolade drachten drachten

accolade drachten drachten
Lange West Accolade.
Symposium op 20 juni Circulair en energiezuinig denken en doen met bezoek op locatie Lange West in Drachten. Terug naar overzicht. In een oogopslag. Gerealiseerd Aantal eenheden. Van Manen en Zwart Architecten Projectontwikkeling. Jorritsma Bouw Verkoper / verhuurder. informatiebrochure 12 nom woningen.pdf pdf, 980.8 KB. Noorden 82 114 appartementen te Drachten.pdf pdf, 2.8 MB. Oplevering Lange West. Lange West eerste NOM flat van Friesland. Radiofragment Omrop Fryslân. Brand in flat aan de Lange West. Naar de homepage. Ik huur bij Accolade.
Open huis huurappartementen Drachten Accolade.
Begin dit jaar leverden we 24 appartementen op aan De Marke in Drachten, nabij het Raadhuisplein. Een prachtige centraal gelegen plek in hartje centrum. Met uitzicht op het stadsplein en winkels, supermarkten, restaurants en bibliotheek op loopafstand. De appartementen hebben een riante woonkamer, twee slaapkamers, een mooie buitenruimte en toegang tot een algemene ruimte. De huurprijzen zijn vanaf 690, exclusief servicekosten. Wonen met gezelligheid en zorg. Heeft u zorg en ondersteuning nodig? Residentie Buitenzorg kan u verpleging, persoonlijke verzorging, dagverzorging, begeleiding, behandeling, maaltijdservice en huishoudelijke hulp bieden. Op de website www.residentiebuitenzorg.nl vindt u meer informatie. U bent van harte welkom op zaterdag 2 april aan De Marke 84. Van 14.00 17.00 uur staan medewerkers van Accolade en Buitenzorg voor u klaar voor bezichtigingen en meer informatie.
Drachten Accolade.
Drachten is een prettige en gevarieerde woonomgeving met alle voorzieningen dicht bij huis en de natuur dichtbij. Meer informatie over Drachten vindt u op de website van gemeente Smallingerland. Naar de homepage. Ik huur bij Accolade. Ik zoek een woning.
Projecten Accolade.
Nieuwbouw Gerealiseerd Wijkvernieuwing. Drachten Franeker Heerenveen Joure Sneek Oudehaske. Naar de homepage. Ik huur bij Accolade. Ik zoek een woning. Vraag of trefwoord Zoeken. Ik huur bij Accolade. Reparatie en onderhoud. Mijn huur betalen. Meepraten met accolade. Vereniging van eigenaren.
Home Accolade.
20 verplaatsbare woningen Sneek feestelijk opgeleverd. 45 woningen in de verhuur Kop van Midden. Primeur voor Noord-Nederland 20 verplaatsbare huizen in Sneek. Naar de homepage. Ik huur bij Accolade. Ik zoek een woning. Vraag of trefwoord Zoeken. Ik huur bij Accolade.
Woning huren Accolade.
Hoe dan ook, voor elk moment in uw leven vindt u de passende plek bij Accolade. Want Accolade is hét adres voor n leuke woning in n leuke buurt. Links kunt u ons woningaanbod bekijken en kijken welke woningen per direct te huur zijn.
Projecten Accolade.
Nieuwbouw Gerealiseerd Wijkvernieuwing. Drachten Franeker Heerenveen Joure Sneek Oudehaske. Naar de homepage. Ik huur bij Accolade. Ik zoek een woning. Vraag of trefwoord Zoeken. Ik huur bij Accolade. Reparatie en onderhoud. Mijn huur betalen. Meepraten met accolade. Vereniging van eigenaren.
Ik zoek een woning Accolade.
Met een aanbod van 16.000 woningen in de regios Drachten, Franeker, Heerenveen, Joure en Sneek vindt iedereen bij Accolade een passende woning. Naast de verhuur van woningen, verkopen we ook woningen. Bestaand en nieuwbouw. Ook voor een bedrijfs of parkeerruimte kunt u bij ons terecht.

Contacteer ons