Meer resultaten voor drachten gemeentehuis

drachten gemeentehuis
Archieven.nl Zoek in de archieven.
De informatie in deze website is zeer divers en bedoeld voor mensen met een belangstelling voor historisch of genealogisch onderzoek. Wij trachten de informatie zo eenvoudig mogelijk te houden, maar beseffen ook dat de aard van de informatie soms wel enige studie of historische inzicht vereist.
Gemeente-vacatures in Drachten maart 2019 Indeed.nl.
6 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor Sportbedrijf Drachten Drachten jobs. Lees meer over werken bij Sportbedrijf Drachten. Het onderhouden van contact en overleg met gemeenten, instanties bedrijven op uitvoerend niveau; Creatief kunnen denken, snel kunnen signaleren en goed.
Huisvesting Museum Dr8888.
De door Franciscus van Assisi gestichte kerkorde die zich vooral bezig houdt met zendingswerk zag in Drachten een geschikte plaats voor een franciscaner klooster, omdat uit de volkstelling van 1930 bleek dat de ontkerkelijking in Friesland toenam. In de loop der tijd werd de zielenzorg onder de katholieken belangrijker en aangezien dat niet tot de hoofdtaken van de Franciscaner monniken hoort, viel in 1970 de beslissing om het klooster op te heffen en veranderde in 1972 het Minderbroederklooster in een gemeentehuis.
Openingstijden politiebureau Drachten gewijzigd Gemeente Opsterland.
Home / Uitgelicht / Nieuwsarchief / Openingstijden politiebureau Drachten gewijzigd. Openingstijden politiebureau Drachten gewijzigd. Per 1 december 2018 wijzigen de openingstijden van het politiebureau aan het Moleneind te Drachten. De nieuwe openingstijden zijn.: alle werkdagen van 0900: 1700: uur. op donderdag van 0900: 2100: uur.
Bushalte Gemeentehus, Burgum 9292.nl.
Tijd Richting Platform Reisdetails. Bus 20 Richting Drachten Knobelsdorffpln. Bus 20 Richting Leeuwarden Busstation. Bus 20 Richting Heerenveen via Drachten. Bus 21 Richting Leeuwarden Busstation. Bus 21 Richting Heerenveen via Drachten. Bus 55 Richting Drachten Transferium. Bus 55 Richting Dokkum via Feanwalden.
Gevonden voorwerpen Verloren of gevonden voorwerpen.
11-02-2019, Den Haag Den Haag. 1 sleutelbos met BMW sleutel Gevonden in de / op de Ministerie te Den Haag. Meer informatie Dit is mijn voorwerp Adres. voorwerp kan bij vinder thuis liggen, graag bellen voor informatie. 070 7528809 E-mail.
Gemeente Vacatures in Drachten Vacatures.nl.
Het werkgebied van Dierenambulance de Wouden is Drachten, Gorredijk, Appelscha, Oosterwolde en nabijgelegen dorpen van de gemeenten Smallingerland, Opsterland en. 60 dagen geleden. Het dierenasiel vangt vooral honden en katten op, maar ook konijnen en knaagdieren uit de gemeenten Smallingerland, Opsterland, Ooststellingwerf en Weststellingwerf.
Rotterdam.nl Home.
De bieb zet een week lang moedige vrouwen in de spotlights. Gezocht: verhalen over de Tweede Wereldoorlog. Heeft u nog herinneringen aan die periode? Op het stadhuis hangt de vlag van Nieuw-Zeeland halfstok vanwege de aanslag in Christchurch. Rotterdam toon haar medeleven.
Smelne's' Erfskip.
Woonhuis voor twee gezinnen 1825 Ooit woonden hier twee gezinnen, maar dit huisje heeft zijn woonfunctie al lang ingewisseld voor die van atelier/hobbyruimte. Fiets en wandelroutes. Fietsroutes Smallingerland en wandelroute Smallingerland. Fietsroute Jier Fan t Smellinger lânskip/Oost. Wandelroute centrum Drachten.
Héél véél informatie over Drachten update 2019! AlleCijfers.nl.
Hier zie je de top 10 kenmerken waarin Drachten relatief het meest verschilt ten opzichte van de rest van Nederland. Het relatieve verschil is berekend als verschil" score. De verschil score vergelijkt het verschil voor Drachten met het gemiddelde verschil voor heel Nederland.

Contacteer ons