Meer resultaten voor drachten gemeentehuis

drachten gemeentehuis
Gemeente Smallingerland Startpagina Facebook.
De Lytse Komeedzje. Drachten on the Beach. Jumbo Stationsweg Drachten. Gemeente Den Helder. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief van de gemeente!
Halt tegen bezuinigingen Smallingerland.
Het gemeentehuis van Smallingerland in Drachten. Er zijn plannen van het college om het gebouwen voor miljoenen euros te verbouwen. FOTO: EDDY JOUSTRA. Gisteren waren oppositie en coalitie zeldzaam eensgezind in het debat over de Perspectiefnota 2020-2023, waarin het college een voorzet geeft over hoe de begroting over de komende jaren sluitend gemaakt kan worden terwijl er forse tekorten op het sociale domein te verwachten zijn. Er lagen 38 moties klaar, die stuk voor stuk de kachel aanmaakten met de collegevoorstellen. De gemeente komt vanaf volgend jaar structureel 127, miljoen euro tekort, en dat gat moet gedicht worden, hield wethouder Eric ter Keurs de raad voor.
Gemeentehuizen kleuren oranje Drachtster Courant.
Foto Binne Louw Katsma Gemeentehuis Achtkarspelen. Foto Binne Louw Katsma Gemeentehuis Tytsjerksteradiel. Daarom kleuren de gemeentehuizen sinds maandag oranje. In Beetsterzwaag licht het monumentale Lycklamahuis op en in Drachten is de kleur te vinden op een gevel van het gemeentehuis, in de fonteinen voor de Lawei en het op Drachtster Lyceum.
Gemeente Smallingerland ConoScenza.
De gemeente Smallingerland bestaat, naast Drachten, uit 13 dorpen, t.w. Oudega, Opeinde, Boornbergum, Rottevalle, Drachtstercompagnie, Houtigehage, De Wilgen, Nijega, De Tike, De Veenhoop, Kortehemmen, Goëngahuizen en Smalle Ee. Bij de Gemeente Smallingerland werken in totaal ongeveer 400 werknemers, verspreid over drie vestigingen. Christiaan Eelkema is Hoofd afdeling Facilitaire Zaken bij de gemeente. We waren op zoek naar een derde, onafhankelijke partij. ConoScenza was voor ons de beste match. Gemeente Smallingerland heeft zon 520 werkplekken. Het aantal ingelogde gebruikers fluctueert maar het totaal aantal mensen dat toegang heeft tot het systeem zit rond de 600. Gemeente Smallingerland maakt voornamelijk gebruik van Microsoft producten in een Citrix omgeving. Het serverlandschap wordt gevirtualiseerd d.m.v. De vier vestigingen zijn verbonden middels één plat netwerk. De serverruimte bevindt zich in het gemeentehuis, waarbij één van de overige vestigingen tevens de beschikking heeft over een serverruimte, zodat er op die manier een back-up wordt gerealiseerd.
Afvalkalender gemeente Smallingerland Afvalinfo.
Naar afvalkalender Smallingerland. Klopt of werkt de link naar uw afvalkalender niet? Laat het ons weten. Deze inzamelkalender geldt voor de woonplaatsen Boornbergum, De Tike, De Veenhoop, De Wilgen, Drachten, Drachtstercompagnie, Goëngahuizen, Houtigehage, Kortehemmen, Nijega, Opeinde, Oudega, Rottevalle en Smalle Ee.
Gemeente Haaksbergen.
Verordeningen en beleidsregels. Is er iets mis met deze pagina? Help ons om de website te verbeteren. Vermeld hieronder geen persoonlijke of financiële informatie. Wat wilde u doen op deze pagina? wat ging er niet goed of wat mist u?
Openingstijden Gemeente Drachten Smallingerland Gauke Boelensstraat 2 in Drachten.
De vestiging van Gemeentehuis Smallingerland die het meest in de buurt ligt van de Gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 is de Gemeentehuis Smallingerland aan de Gauke Boelensstraat 2. Meer gemeentehuis in Drachten Bedrijven in de buurt van Gemeente Drachten Smallingerland Gauke Boelensstraat 2 in Drachten.
Dak gemeentehuis Drachten wordt aangepakt vanwege zonnepanelen Omrop Fryslân.
Dak gemeentehuis Drachten wordt aangepakt vanwege zonnepanelen. 01 jul 2019 1420.: Een deel van het dak van het gemeentehuis in Drachten moet vervangen worden omdat er zonnepanelen op het dak komen. Uit onderzoek blijkt dat de dakbedekking op diverse plekken is verouderd en dat de isolatie niet op orde is.
Telefoonnummer gemeentehuis Drachten Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Wat zoek u? Telefoonnummer gemeentehuis Drachten. Telefoonnummer gemeentehuis in Drachten resultaten 1 3 getoond van 3. U zocht: Telefoonnummer Gemeentehuis in Drachten. Hulp nodig met het vinden van Telefoonnummer Gemeentehuis in Drachten? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.
Gemeente Smallingerland Parkeergarage/terrein.

Contacteer ons