Zoeken naar drachten smallingerland

drachten smallingerland
Gemeente Smallingerland Openingstijden Gemeente Smallingerland Gauke Boelensstraat.
Gauke Boelensstraat 2, 9203RM, Drachten 0512-581234 Website. Openingstijden 10 feb 16 feb. Deze week Volgende week. Donderdagavond is het gemeentehuis geopend voor rijbewijzen, reisdocumenten, verhuizingen en uittreksels uit de Basisregistratie Personen BRP. Openingstijden 17 feb 23 feb. Deze week Volgende week. Donderdagavond is het gemeentehuis geopend voor rijbewijzen, reisdocumenten, verhuizingen en uittreksels uit de Basisregistratie Personen BRP. Geen koopavonden bekend. Geen koopzondagen bekend. De Friese gemeente Smallingerland telt ruim 55.000 inwoners.
Home Museum Dr8888.
Speciaal voor de thuisblijver hebben we elke dag een nieuwe, creatieve opdracht. Doe je mee? In navolging van de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid en met oog op onze doelgroep hebben we besloten t/m 6 april onze deuren te sluiten.
Smallingerland Opsterland.
Zo kunnen je kinderen zichzelf nu en later beter redden. Meer activiteiten van Humanitas Smallingerland Opsterland CONTACT. Telefoonnummer: 06 15437098. Humanitas Smallingerland Opsterland. 9244 BZ Beetsterzwaag. Humanitas Smallingerland Opsterland is actief in: Opsterland, Smallingerland, Smallingerland/Opsterland. Volg Humanitas Smallingerland Opsterland.: Volg Humanitas Smallingerland Opsterland op Facebook.
Centrum talent Home.
di en wo: 0900: 1200: uur. Van Knobelsdorffplein 121 Drachten. Wie zijn wij. Talent centrum voor vrijwillige inzet is de vrijwilligerscentrale voor de gemeente Smallingerland. We zetten ons in voor de verschillende manieren waarop mensen zich vrijwillig inzetten voor anderen.
Burgemeester Rijpstra verbiedt messen in Smallingerland na dodelijke steekpartij Drachten Noordernieuws.
Burgemeester Rijpstra verbiedt messen in Smallingerland na dodelijke steekpartij Drachten. 8 januari 2020 8 januari 2020. Drachten In de gemeente Smallingerland gaat een messen verbod gelden in de openbare ruimte, dit na aanleiding van de dodelijke steekpartij twee weken geleden in Drachten.
Ongediertebestrijding Smallingerland Meldpunt Ongedierte.
Let erop dat aan iedere vorm van bestrijding kosten zijn verbonden. Rond het voorjaar worden de wespenkoninginnen wakker en gaan ze op zoek naar een geschikte plek om een nest te bouwen. Vele huizen en gebouwen in Smallingerland bieden hiervoor een mooie plek.
Openingstijden Gemeente Drachten Smallingerland Gauke Boelensstraat 2 in Drachten.
De vestiging van Gemeentehuis Smallingerland die het meest in de buurt ligt van de Gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 is de Gemeentehuis Smallingerland aan de Gauke Boelensstraat 2. Meer gemeentehuis in Drachten Bedrijven in de buurt van Gemeente Drachten Smallingerland Gauke Boelensstraat 2 in Drachten.
100% voetbal daagt La Moda in Drachten uit Smallingerland.
100% voetbal daagt La Moda in Drachten uit. Zaterdag 8 december was de Challenge Ball van Present Smallingerland in modezaak La Moda in Drachten. Rudy Verwoert van 100% voetbal rolde de reusachtige bal naar Ruth de Jong van La Moda en daagde haar uit om een maatschappelijk betrokken activiteit via Present Smallingerland te doen.
Sportbedrijf Drachten Smallingerland krijgt titel European City of Sport 2020.
De auditcommissie zou uiterlijk in november bekend maken of Smallingerland in aanmerking komt voor de titel. De gemeente is dan ook verheugd dat dit positieve besluit nu al binnen is. In november neemt de gemeenteraad een besluit over de middelen die eventueel beschikbaar komen voor een extra impuls in 2020. In december neemt de gemeente de titel officieel in ontvangst bij een feestelijke bijeenkomst bij het Europees Parlement in Brussel. Foto genomen door: Jilmer Postma. Stel hier je vraag. Stel hier je vraag. velden zijn verplicht. Laatste nieuws: klanttevredenheidsonderzoek De Welle. Uiteraard doen de medewerkers van Zwemcentrum De Welle haar best om het zwemm. Lees alle nieuwsberichten. Laatste nieuws: Februari-actie: Samen genieten met deze super deal! Februari-actie: Samen genieten met deze super deal! Sluit een 10-bade. Lees alle nieuwsberichten. BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING. GA NAAR OMGEVINGSONTDEKKER. PLAN JE ROUTE. Copyright 2020 Sportbedrijf Drachten.
Peuteropvang in Drachten en omgeving Oink! Smallingerland.
Hoe werken wij? Spelen voor later: hier lees je alles over hoe we hier invulling aan geven. Onder begeleiding van ervaren pedagogisch medewerkers spelen onze peuters voor later op 14 locaties verspreid over heel Smallingerland. Vind hier de Oink! peuterspeelzaal in jouw buurt.

Contacteer ons