Meer resultaten voor in welke provincie ligt drachten

in welke provincie ligt drachten
Drachten en de dorpen.
Trek een cirkel om de noordelijke provincies. In het midden van die cirkel ligt de gemeente Smallingerland. Dat is Drachten en 13 dorpen. In volgorde van grootte zijn de dorpen Oudega, Opeinde, Boornbergum, Rottevalle, Drachtstercompagnie, Houtigehage, De Wilgen, Nijega, De Tike, De Veenhoop, Kortehemmen, Go├źngahuizen en Smalle Ee.
Smallingerland Wikipedia.
Topografische gemeentekaart van Smallingerland, september 2017. Smallingerland uitspraak info / uitleg Fries: Smellingerlân uitspraak info / uitleg is een gemeente in het oosten van de Nederlandse provincie Friesland met als hoofdplaats Drachten. De gemeente telt 55.848 inwoners 30 april 2017, bron: CBS en een oppervlakte van 12618, km.
Drachten: twee na grootste stad in Friesland Reizen en Recreatie: Steden.
Raadhuisplein in Drachten / Bron: ottergraafjes. 2017 2018 Ottergraafjes, het auteursrecht tenzij anders vermeld van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Mediamarkt: openingstijden, adres en contactgegevens Mediamarkt is een van de grootste elektronicaketens in Europa met ruim 500 winkels. Ook in Nederland is Mediamarkt actie. Op vakantie naar de Friese Wouden Het zuidoosten van de Nederlandse provincie Friesland is een gebied dat rijk is aan natuurschoon.
Adressen en postcodes van Drachten Postcode bij adres.
Veel gestelde vragen. Het overzicht van alle postcodes in Drachten. Algemene informatie Drachten. Drachten is een plaats in de gemeente Smallingerland en ligt in de provincie Friesland. het netnummer van Drachten is 0512. Het inwonersaantal van Drachten is 55.439. Smallingerland website gemeente.
Drachten Plaatsengids.nl.
Terug naar boven Ligging. Drachten ligt ZO van Leeuwarden, in het O van de provincie, aan de A7 en de N31. Terug naar boven Statistische gegevens. In 1840 heeft Drachten onder de naam Zuid en Noord-Dragten 544 huizen met 3.560 inwoners.
Wetenswaardigheden, cijfers en statistieken over Drachten Oozo.nl.
Per vierkante kilometer wonen er gemiddeld 1.928 personen. In totaal wonen er in Drachten 44.660 mensen waarvan 4907%, man is en 5093%, vrouw. Drachten ligt in de provincie Friesland. Bevolkingsdichtheid per km2. Drachten heeft 44.660 inwoners met een bevolkingsdichtheid van 1.928 inwoners per vierkante kilometer.
DRACHTEN Toeristen Informatie.
Toerisme in Drachten, u vindt hier alles over toerisme, recreatie of uw dagje uit in Drachten. Alle toeristische attracties en toeristische bezienswaardigheden in Drachten handig bij elkaar. Toerisme in Drachten, Drachten Toerisme. Drachten is de hoofdplaats van de gemeente Smallingerland in de Nederlandse provincie Friesland.
Ontdek Drachten Friesland.nl Friesland.nl.
Vroeger stroomde de Drachtster Vaart door Drachten, maar op een bepaald moment is deze afgesloten. Inmiddels is de Drachtster Vaart weer gedeeltelijk geopend en stroomt er weer water door Drachten. Ook ligt Drachten in een prachtig gebied waar je kunt wandelen, fietsen en vele andere activiteiten kunt ondernemen.
Postcode Korenmolen in Drachten Postcode bij adres.
Er zijn 2 postcodes die bij de straat Korenmolen in Drachten horen. Algemene informatie bij Korenmolen in Drachten. De straat Korenmolen heeft als postcodenummer 9203 en ligt in de plaats Drachten binnen de gemeente Smallingerland in de provincie Friesland. Alle postcodes van Korenmolen in Drachten.
Drachten Wikipedia.
Locatie van Drachten in de gemeente Smallingerland. Carillon in het centrum. Monumentaal pand in straatzicht. Drachten Fries: Drachten is de hoofdplaats van de gemeente Smallingerland in de Nederlandse provincie Friesland. Met iets meer dan 45 duizend inwoners is het naar inwonertal de tweede plaats in Friesland.

Contacteer ons