Op zoek naar inwoneraantal drachten?

inwoneraantal drachten
Drachten Inwoneraantal en Cijfers Drachten.
Huishoudens met kinderen.: Inwoners 0 t/m 15 15 t/m 25 25 t/m 45 45 t/m 65 65. Bron: CBS, 2012. Plattegrond van Drachten. Nieuws in Drachten. 112 meldingen in Drachten. Het weer in Drachten. Restaurants in Drachten. Bioscopen in Drachten.
Waarom zijn Drachten en Heerenveen geen Steden?
Home Fries Waarom zijn Drachten en Heerenveen geen Steden? Waarom zijn Drachten en Heerenveen geen Steden? 07/03/2017 Fries 0. Fryslân heeft elf steden. Deze liggen voornamelijk in het Westen van de provincie. Maar waarom zijn plaatsen als Heerenveen en Drachten, ondanks flinke inwoneraantallen geen steden, maar dorpen?
Drachten Wikipedia.
In Drachten bevindt zich ook het grootste industrieterrein van Noord Nederland: Industrieterrein de Haven. Aan de andere kant van Drachten is langs de snelweg A7 industrieterrein Azeven aangelegd. Het is opgedeeld in Drachten A7-Noord 220 hectare en Drachten A7-Zuid 43 hectare.
Drachten en de dorpen.
Een groter aantal meer dan 160.000 mensen uit de regio doet hier elke week boodschappen, volgt in Drachten een opleiding, heeft er een plezierjachtje liggen, of maakt er gebruik van één van de vele stedelijke voorzieningen, bijvoorbeeld op het gebied van cultuur en gezondheidszorg.
Héél véél informatie over Drachten update 2019! AlleCijfers.nl.
Het relatieve verschil is berekend als verschil" score. De verschil score vergelijkt het verschil voor Drachten met het gemiddelde verschil voor heel Nederland. Kenmerk Waarde Drachten Gemiddelde waarde Nederland Verschil Gemiddeld verschil Nederland Verschil score Drachten. % Migratie achtergrond Marokko.
Wetenswaardigheden, cijfers en statistieken over Drachten Oozo.nl.
Drachten bestrijkt een gebied van 2.421 hectare, waarvan 105 hectare aan meren, sloten en andere wateren. Per vierkante kilometer wonen er gemiddeld 1.928 personen. In totaal wonen er in Drachten 44.660 mensen waarvan 4907%, man is en 5093%, vrouw. Drachten ligt in de provincie Friesland.
Aantal inwoners Smallingerland daalt.
Groninger rijdt met 108 km/u door Drachten. donderdag 12 april. Fietsen en wandelen over Schreiersbrug weer legaal. Meting: 12.00 uur. 10.44 sport DTS pakt belangrijke punten tegen. 10.41 sport Ropta Boys verspeelt winst in laa. 10.20 nieuws Vrouw rijdt garagemuur eruit.
Smallingerland Wikipedia.
Oudega bleef de hoofdplaats tot 1816, daarna heeft Opeinde die functie even overgenomen tot 1826 toen Drachten de hoofdplaats werd. De plaats Drachten is een samenvloeiing van twee kleine boerendorpen, Noorder en Zuider Drachten. De gemeente Smallingerland telt veertien officiële kernen.

Contacteer ons