Resultaten voor cultuur drachten

cultuur drachten
Drachten Wikipedia.
Drachten kent geen instellingen voor hoger onderwijs er was een pabo, maar deze is in de jaren 90 van de 20e eeuw gesloten. Ook bevinden zich scholen voor voortgezet speciaal Onderwijs in Drachten: VSO de Zwaai en VSO Talryk. Cultuur en recreatie bewerken.
Nationale Kunst Cultuur Cadeaukaart in Drachten, Friesland.
Waar te besteden? Met uw Nationale Kunst Cultuur Cadeaukaart naar Drachten, Friesland. Er zijn locaties aangesloten bij Kunst Cultuur Cadeaukaart waar u gewoon naar binnen kunt lopen en met uw cadeaukaart direct een ticket aan de aanwezige kassa kunt aanschaffen.
DRACHTEN De Cultuurwijzer Smallingerland staat online Drachtster Courant.
Kunst en cultuur laat Smallingerland bruisen. In tijden van bezuinigingen is het steeds belangrijker te weten hoe de lokale politieke partijen over kunst en cultuur denken. Daarom is samen met Poppodium Iduna, De Lawei, Bibliotheek Drachten en Museum Dr8888 de Cultuurwijzer ontwikkeld.
Opleidingen Kunst en Cultuur in Drachten.
Kunst en Cultuur Drachten. Kunst en Cultuur in Drachten. Hier vind je opleidingen die overeenkomen met de zoekopdracht" Kunst en Cultuur in Drachten" Klik op een opleiding in de lijst, kom meer te weten over de opleiding en vraag informatie aan bij de onderwijsinstelling.
Cultuur in Drachten Vakantiefriesland.com.
Hier is goed te zien dat er veel armoede in de regio was en dat de leefomstandigheden van de bevolking soms erbarmelijk was. Huur een vakantiehuis in de buurt van Drachten. Wilt u ook cultuur snuiven in Drachten? Kijk dan in ons aanbod van vakantiehuizen in Friesland en kom een dagje genieten in Drachten.
Culturele Uitjes Drachten DagjeWeg.NL.
Win een pluchen eekhoorn van de Eekhoorn Experience. De Eekhoorn Experience Prijsvraag: Win een pluchen eekhoorn van de Eekhoorn Experience. Met collega's' eropuit? Vind je bedrijfsuitje! DagjeWeg.NL Tickets prijsvragen kortingsbonnen. wat te doen? wat te doen vandaag en morgen? uitstapjes drachten cultuur.
Kunst en cultuur Drachten Agenda Appelscha en De Friese Wouden: bekijk m hier!
Kunst en cultuur. Kunst en cultuur drachten. Agendapunt aanmelden verplicht. Categorie: Maak een keuze. Film en muziek. Kunst en cultuur. Eten en drinken. Bij onderstaand veld kunt u een leuke omschrijving toevoegen. Tip: Een afbeelding bij uw agendapunt maakt deze veel aantrekkelijker.
De ja cultuur t Zuider Stee Drachten.
Het Zuid 28a 9203 TD Drachten. t Hem Stee. Binnenwei 26 8409 JJ Hemrik. administratie@zuiderstee.nl Aanmelding / intake: 0512-355718. Westerwird 29 9202 HZ Drachten. Tramlaan 5 9201 HW Drachten. t Zuider Stee 0512 355 718 t Hem Stee 0516 858 417.
Cultuur en recreatie.
Drachten is een creatieve en moderne werkstad. Al een paar jaar doet de gemeente er van alles aan om het culturele imago van Drachten een gezicht te geven. De gemeenteraad heeft op 5 juli 2016 de cultuurnota Leven met Cultuur, Libje mei Kultuer vastgesteld.

Contacteer ons