Op zoek naar nieuw restaurant in drachten?

nieuw restaurant in drachten
Grandcafe De 2 Heeren.
HIGH WINE Genieten van heerlijke hapjes in combinatie met de lekkerste wijnen? HIGH BEER Heerlijk speciaal bieren lekkere hapjes. BUFFET DE II HEEREN Genieten van een heerlijk buffet met vrienden, familie of collega's? TROUWERIJ Klein en intiem, groots en meeslepend! Grand Café De 2 Heeren. Moleneind 71 ZZ. 9203 ZW Drachten.
Restaurant in Drachten Restaurant La Parture Drachten.
Nieuw in ons assortiment. FAIR COFFEE SANDWICHES ROAST TOAST FINE DRINKS. NIEUW: Pulled Porc, Huisgemaakte warme chocolademelk, en wafels met vers fruit en slagroom. LA PARTURE DRACHTEN LUNCH MORE. Bij restaurant La Parture in Drachten kunt u lekker verantwoord eten.
Restaurants in Drachten Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Drachten, Friesland. Alle restaurants in Drachten. Lekker uit eten in een restaurant in Drachten? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
De 10 beste restaurants in Drachten TripAdvisor.
6 van 38 Restaurants in Drachten. Mediterraan Egyptisch Tunesisch Geschikt voor vegetariërs. Gastvrij, verzorgd en goed eten 11/03/2018. Gezellig en zeer vriendelijk 11/01/2018. Wok Restaurant Phoenix. 7 van 38 Restaurants in Drachten. 8 van 38 Restaurants in Drachten. In de herkansing.
IENS TOP 2017 restaurants in Drachten IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Drachten /. IENS TOP 2017 restaurants in Drachten. IENS TOP 2017 restaurants in Drachten. 3 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
Restaurant Marhaba Home.
In te leveren bij ons. Wij zijn gesloten. 16: 00 22: 00. 16: 00 22: 00. 16: 00 22: 00. 16: 00 22: 00. 16: 00 22: 00. 16: 00 22: 00. Like restaurant Marhaba op Facebook, voor alle nieuwtjes foto's.'
La Parture Drachten: een nieuw concept Restaurant La Parture Drachten.
Een nieuw concept in Drachten met de naam La Parture. Na maandenlange voorbereiding is het dan eindelijk zo ver en vallen hopelijk de puzzelstukjes op zn plaats. La Parture biedt een vaste kaart met tal van lekkere en voedzame gerechten en producten. We hebben regionaal en lokaal hoog in het vaandel en willen tevens bijdragen aan de ontwikkeling van duurzaamheid. Door de seizoenen heen bieden wij verschillende producten. Een zomerse kwarkpunt met verse aardbeiensaus in de zomer en een appelstrudel met vanillesaus in de winter bij de koffie. Er is de afgelopen tijd hard gewerkt om ons restaurant open te krijgen.

Contacteer ons