Zoeken naar nieuw restaurant in drachten

nieuw restaurant in drachten
McDonald's.'
SERVICES IN HET MCDONALD'S' RESTAURANT. MEER INFORMATIE OVER MCCAFÉ. VIND EEN MCDONALD'S' RESTAURANT BIJ JOU IN DE BUURT. MIDDEN IN DE SAMENLEVING. OOK DAT DOET McDONALD'S.' het lijkt erop dat je met een verouderde versie van internet explorer onze website bezoekt.
Smelne Yachtcenter Drachten.
Bekijk onze Smelne jachten. Smelne is al ruim veertig jaar een van de meest flexibele werven van Nederland. Onze jachten worden geheel naar de wens van de klant gebouwd op onze werf in Drachten. When you know what you want.
Hotel, restaurant, kamers arrangementen Hotel Leeuwarden.
Slapen in het beste bed van de stad! Een stijlvol à la carte restaurant. Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer. De ideale locatie voor Live Cooking, events en bijeenkomsten. Kom helemaal tot rust in onze wellness of blijf in vorm in onze fitness ruimte. 5 Loyalty korting. Een gratis kopje koffie. Kosteloos annuleren met uitzondering van non-refundable en earlybird tarieven. DE WEG NAAR HOTEL LEEUWARDEN. Komt u vanaf Drachten, Harlingen N31 of Heerenveen A32?
Restaurant Het Spijshuys Boornbergum Drachten Bib Gourmand.
4 koude voorgerechtjes/hapjes om de lekker te beginnen. Daarna 4 verschillende warme gerechten geserveerd in chafing dishes zodat iedereen zich zelf kan bedienen en het goed heet blijft. Vanaf 25, per persoon minimaal 10 personen, omgeving Drachten. Bekijk meer mogelijkheden/prijzen onder het kopje catering of neem direct contact met ons op om uw ideeën te bespreken. Aantrekkelijke all-in groepsarrangementen vanaf 10 personen. DE gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan! Samen met je collega's' of familie uit eten gaan terugkijken naar een hopelijk mooi succesvol jaar! Ben jij dit jaar aan de beurt om het kerstdiner te regelen? Bekijk dan onze speciale all-in arrangementen vanaf 10 personen! Het Spijshuys team ontzorgt je helemaal, zodat jullie een smakelijke gezellige avond mogen beleven! Kijk onder het kopje groepen" en scroll tot einde om de veerschillende arrangementen te zien of neem contact met ons op via 0512 383 047. Isabelle en Simon Lamsma. Heeft u het al gezien? We hebben een nieuw LOGO!
ROC Friese Poort MBO onderwijs in Friesland en Flevoland.
Studenten werken aan het project De Zee Kust. Tweede en vierdejaars studenten van de mbo-opleidingen Fotograaf en Fotograaf. Nieuwbouw Zorg en Welzijn in Drachten van start. De eerste paal voor het nieuwe gebouw voor de opleidingen Zorg en Welzijn in.
Menu Restaurant Oud-Zuid.
Op de à la carte kaart staan een flink aantal van onze klassiekers. Maar ook hebben we altijd zin, ruimte en energie om speciale gerechten te maken en jou wensen als het gaat om diëten of allergieën op een creatieve manier in te vullen. We serveren iedere maand een nieuw 3-gangen keuze Bib Goumand menu voor 37.,
Beveiligingsbedrijf Friesland Security Noord Nieuwenhuis.
Alle genoemde prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW. Professionele beveiliging op maat. Security Noord Nieuwenhuis biedt als beveiligingsbedrijf in Friesland veel verschillende diensten. We denken graag met u mee en zorgen voor beveiliging afgestemd op uw situatie. Maak een keuze.: Beveiliging op maat. Security Noord Nieuwenhuis. 9207 JT Drachten.
Graancirkel Drachten.
Er is maandelijks een nieuw driegangenmenu, maar u kunt natuurlijk altijd terecht voor onze klassiekers. Op de bovenverdieping bevindt zich de Disselzaal. In deze veelzijdige afsluitbare ruimte kunt u vergaderen, een evenement organiseren of met een groep lunchen of dineren. voor Koks BAkkers. Eenvoudige, eerlijke ingrediënten. Met onze roots in het bakkersvak, hebben we geleerd om met een paar simpele ingrediënten, iets moois te maken. Een bakker bakt de mooiste broden met niet veel meer dan meel, gist, water, zout en veel geduld. In de keuken doet onze chef Edwin hetzelfde: met mooie, eerlijke ingrediënten de lekkerste maaltijden op tafel toveren. Meer over ons. Loop het water je in de mond, rommelt je maag en kun je niet wachten om aan te schuiven? Plan nu je bezoek aan de Graancirkel! Home Trakteer jezelf. Home van Brood naar GC. Restaurant de Graancirkel. Drachten, FR, 9203CZ.,
Home.
Enthousiaste collega's' gezocht in Den Haag. Enthousiaste collega gezocht in Den Bosch PT. Gastvrije collega gezocht in Leiden. Enthousiaste collega gezocht in Amsterdam Kinkerstraat. Baristi gezocht in Hilversum. Collega's' gezocht in Rotterdam. Enthousiaste collega gezocht in Haarlem. Franchisevacature Den Bosch.
Home De Lachende Koe.
Lachende Koe Drachten. Lachende Koe Heerenveen. Lachende Koe Harlingen. Lachende Koe Sneek. Keukens van de Koe: De partycateraar van Friesland. Bij de Lachende Koe kunt u ook met groepen genieten, zowel thuis al in een van onze restaurants. Onze arrangementen kunnen voor u op maat worden gemaakt en speciale wensen zijn geen enkel probleem. Niets is te gek en in overleg is bij ons alles mogelijk! Kijk voor meer informatie bij Catering Arrangementen. Leuk om te geven! Verras vriend, familie, of partner met de Lachende Koe cadeaucheque! Ontzettend leuk om te geven, nog lekkerder om te krijgen! Je kan je cadeaucheque direct bestellen en betalen. Kies voor een gepast bedrag of een onze heerlijke arrangementen. Maps were disabled by the visitor on this site. De Lachende Koe Groep My Restaurant.

Contacteer ons