Op zoek naar te doen in drachten?

te doen in drachten
Blotevoetenpad Drachten / Friesland Groen Doen.
Het is een mooi en avontuurlijk wandelpad voor jong en oud. Wat is er te doen? Het blotevoetenpad Drachten is aangelegd met boomstammen. Ook zijn er verschillende soorten bestratingen zoals stenen, hout en zand gebruikt om het pad in te richten.
Uitjes in de omgeving Friesland camping Bergumermeer.
Bekijk video Uitjes in de omgeving. Uitjes in de omgeving. Uiterraad zijn er voldoende uitjes in de omgeving van vakantiepark Bergumermeer te doen. Er zijn diverse musea te bezoeken, maar er zijn ook leuke dingen te doen met de kinderen.
Home.
Parkeren in Drachten. Om te parkeren in Drachten kunt u gebruik maken van Belparkeren. Dit betekent dat u het parkeren betaalt met behulp van uw mobiele telefoon. Handig, want u hoeft geen kleingeld meer op zak te hebben voor de parkeerautomaat.
Antiquariaat Boek Prent Spotprenten en boeken Drachten.
Bent u zover om afstand te doen van uw boekenverzameling of vindt u het jammer om die prachtige prenten in een la te laten liggen? Boek Prent koopt ook boeken en prenten in. Antiquarische boeken, manuscripten en spotprenten. Een boekwinkel voor de echte schatgraver, dat is Antiquariaat Boek Prent. U stuit er op waardevolle eerste drukken, zeldzame uitgaven, in uitstekende staat verkerende oude prenten en antiquarische encyclopedie├źn. Boek Prent bezoekt u in Drachten of op vrijdag op de Boekenmarkt op het Spui in Amsterdam.
Uw Douglas parfumerie in Drachten 9203CS.
Welkom bij Douglas Zuiderbuurt 7, 9203CS Drachten. ONZE BEAUTY SERVICES. Onze Beauty Treatments op afspraak. Beauty Services in deze store.: Browtreatment Anastasia 25. Douglas Color Expert. Nagels lakken 10. Volledige make-up 25. Wij vragen u vriendelijk vooraf een afspraak te maken.
Regio Agenda Hotel Drachten.
31 512 52 07 05 31 512 52 07 05 24u bereikbaar lokaal tarief. Wat is er te doen in en rondom ons hotel? Uitgestrekte landerijen en natuurgebieden. Drachten is de hoofdplaats van de gemeente Smallingerland. Met 44.940 inwoners is het na Leeuwarden naar inwonertal de grootste plaats in Friesland.
Maatjesproject Afdelingen AanZet is een vrijwilligersorganisatie in Friesland.
Het heeft er toe geleid dat ik me nu sterk genoeg voel om weer positief naar de toekomst te kijken. Ik ga een opleiding doen en heb er vertrouwen in dat ik weer betaald werk kan gaan doen. Neem contact met ons op.
Wat te doen in Friesland op 10, 11 en 12 februari Friesland Post.
In het Repair Caf├ę in Bibliotheek Drachten is genoeg gereedschap en materiaal aanwezig om jouw gebroken object weer te repareren. Je hoeft het niet alleen te doen, want er zijn reparatiedeskundigen aanwezig. Er is zelfs een professionele poppendokter. Kijk voor meer informatie op deze website.
VoedselBank Drachten.
Zij zoekt daarvoor steun van bedrijven, fondsen en particulieren en streeft ernaar haar werk in goede samenwerking met de plaatselijke overheid te doen. De voedselbank is aangesloten bij de Stichting Samenwerkende Voedselbanken Friesland en de Stichting Voedselbanken Nederland. Daardoor is zij in staat producten van buiten de provincie ook aan de inwoners van Smallingerland ten goede te laten komen. Tegenwoordig zijn wij ook op social media actief. Actie Geef een boek kado Vd Velde Drachten.
De leukste evenementen en uitjes in Friesland VanPlan.
Nooit te laat, niet in de rij staan wachten en geen gedoe! Gewoon gemakkelijk en vertrouwd tickets bestellen vanuit de luie stoel. Wij hebben alvast een kleine voorselectie gemaakt van de leukste evenementen in Leeuwarden! alle events in leeuwarden. wat te doen in drachten?

Contacteer ons