Op zoek naar te doen in drachten?

te doen in drachten
Centrum Drachten Wat te doen in Nederland.
Adres Centrum Drachten. Officiële website van Centrum Drachten. Evenementen agenda Centrum Drachten. Kunst en Boekenmarkt zaterdag 19 mei. Wat is er te doen vandaag, deze week en dit weekend. T/m zondag 15 april. Uit met kinderen. Uit met kinderen in Drenthe.
Activiteiten, Drachten.Dagje uit Met Kinderen naar Speeltuinen Attractieparken Dierentuin Zwembad Parken Actief Museum, Voorstelling Bootverhuur Rondvaart Spoor en trein Speeltuinen, zwembaden, musea.
Beklimmen de 60 meter hoge Middeleeuwse toren. En proberen de Geheime Kamer te vinden. Als cadeautje is de tocht tijdens de Nationale Museumweek maandag 9 t/m zondag 15 april gratis na voldoen van de reguliere entree. Openingstijden en prijzen.: Geopend van 10.00 17.30 uur. Spelletjes voor stoere meiden en jongens! Muiderslot Algemene Info. Stok en Zwaardvechten voor stoere meiden. Wie aan kastelen denkt, ziet misschien stoere ridders voor zich, maar de heren waren vaak uit vechten. En wie zorgde er dan voor de verdediging van het slot? Juist De kasteelvrouwen. Zonder pardon sloegen zij woeste aanvallers af en werden machtige burchten door hen behouden. In de meivakantie van 28 april t/m 6 mei 2018 zijn er daarom voor alle sterke meiden stoere workshops stok en zwaardvechten op het kasteel. Jongens mogen uiteraard ook meedoen. januari van 00: tot 00: uur. Dagen open in het jaar voor activiteiten-kinderen in de buurt van Drachten.:
Top 10 activiteiten in de buurt van Van der Valk Hotel Drachten.
Beste activiteiten in de buurt van Van der Valk Hotel Drachten. Wat te doen in Drachten. Activiteiten in de omgeving van Van der Valk Hotel Drachten. Wat te doen in de buurt van Van der Valk Hotel Drachten. Lavendelheide 4, 9202 PD Drachten, Nederland.
Ontdek Drachten Friesland.nl Friesland.nl.
Ook ligt Drachten in een prachtig gebied waar je kunt wandelen, fietsen en vele andere activiteiten kunt ondernemen. STEDELIJK EN NATUURLIJK. Van juni tot en met september is er veel te doen in Drachten, vooral op de Drachtster Zondagen. Het belangrijkste evenement voor mensen die Drachten komen bezoeken is het skûtsjesilen.
Wat te doen in Drachten: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Resultaten binnen 16 km van Drachten. Zoekopdracht beperken tot Drachten. 1 van 3 dingen om te doen in Drachten. Kinderboerderij de Naturij. 2 van 3 dingen om te doen in Drachten. 3 van 3 dingen om te doen in Drachten.
Bezienswaardigheden Drachten Wat te doen in Drachten Zoover.
Wil je weten wat te doen in Drachten? Hier vind je een overzicht van alle bezienswaardigheden in Drachten Je kunt hier reviews vinden van 1 Hotel, 3 Bed and Breakfasts en 2 Pensions in Drachten. Op Zoover vind je bovendien 27 vakantiefoto's' van Drachten.
Uitjes in Drachten Alle uitjes voordeeluitjes Nederland.
Bowling en Partycentrum Drachten, Zonnedauw 1, 9202 PE Drachten. Laat van je horen! Vanaf heden is het mogelijk om zelf artikelen toe te voegen aan onze blog. Deel jouw ervaringen of plaats een persbericht. Ook jouw eigen blog beginnen? Klik hier en start met bloggen! Wachtwoord aanvragen Afbreken. Maak een account aan op deze site. We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Drachten, Dagje Drachten, wat te doen in Drachten? Bezienswaardigheden en activiteiten DagjeWeg.NL.
Wat is er te doen? Dagje uit acties. Uitstapjes Drachten 14. Grand Café, bowling en dartcentrum De Kaden. DRACHTEN, FRIESLAND Probeer een strike te gooien op één van de zes bowlingbanen van Grand Café Bowling De Kaden in hartje Drachten.

Contacteer ons