Meer resultaten voor drachten massage

drachten massage
Massage-Drachten Ontspanningsmassage.
Dan is een ontspanningsmassage erg geschikt. maar ook als je verder prima in je vel zit, kan een massage erg prettig zijn. Massage is kortom geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil laten verzorgen. Wat doet een ontspanningsmassage met je?
jitrudee thai massage.
Jitrudee Thai Massage. Oude Weg 18, Drachten. U bent van harte welkom in een rustgevende sfeer, waar u door klantvriendelijke dames wordt ontvangen. Onze masseuse hebben jarenlange ervaring met het verhelpen van stijve spieren en gewrichten, nek en rugklachten, vermoeidheid en stress.
Sportmassage Drachten Bert Harmens.
het verstrekken van voedsel/drinken en massage aan de sporters van een wielerploeg in. Sportmassage is niet alleen bedoeld voor sporters. Ook voor niet-sporters kan sportmassage goed zijn. Sportmasseur NGS Soigneur KNWU. Waarop baseer je je keuze welke sportmasseur je gaat bellen of mailen om een afspraak te maken? Mijn eigen ervaring is dat veel mensen die een keer bij mij geweest zijn voor een behandeling terugkomen en aan hun vrienden, familieleden en bekenden hun eigen ervaring doorgeven. Deze mond-op-mond reclame is naar mijn mening de beste reclame die ik kan krijgen. Wie ik ben. Nieuwsgierig naar hoe het in zijn werk gaat? Klik hiernaast op het scherm. Voorgesprek: reden bezoek, aard blessure. Verkennen: diagnose stellen, lokaliseren. Advies over eventuele vervolgstappen. Neem vrijblijvend contact op. Drachtster Heawei 27a. 9213 VE De Wilgen. 2017 Bert Harmens Sportmassage Drachten.
fitmassagejose.
Dat is toch jammer! Sta even stil bij jezelf en gun je een moment van rust! 9204 AX Drachten. 06 12 60 20 36. KvK nummer 67937748. Het is nu ook mogelijk om op donderdag overdag een massage te boeken.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Elvarah Massages.
Wilt u een massage voor uw baby of leren deze massage zelf aan uw kind te geven? Heb je het idee dat je alleen maar uit hoofd bestaat en wil je je lichaam weer voelen? Of wil je jezelf gewoon eens verwennen met een ontspannende massage?
Massagepraktijk Equilibre Bakkeveen en Drachten.
Een stoelmassage is een korte maar zeer effectieve massage van hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen. De massage duurt 30 minuten en wordt gegeven over de kleding heen op een speciaal hiervoor ontwikkelde ergonomische stoel. Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Het geeft een ontspannen en verfrist gevoel. 30 minuten 30. Voor vragen kunt u mij altijd bellen of mailen. Het maken van een afspraak. Lange singel 5. 9243 KJ Bakkeveen. 9201 EN Drachten.
Masseur in Drachten massage-info.nl.
Alle Masseurs In de regio.: Kaart weergeven Masseur in Drachten. Massage-Drachten is een kleine massagepraktijk aan huis. U kunt bij ons terecht voor o.a. sportmassage, stoelmassage en ontspanningsmassage. Voor het maken van een. Manuele praktijk Anna Drachtstercompagnie. Manuele praktijk Anna is een professionele praktijk waar u terecht kunt voor behandeling van diverse klachten, maar ook gewoon ter ontspanning. In de omgeving binnen 10 km. Rebalanse 4 you Harkema. Rebalanse 4 you brengt je lichaam weer in balans met een heerlijke Aroma Touch massage.
Massage-Drachten Sportmassage en Stoelmassage.
Meer weten over een massage of een afspraak maken? Op deze site treft u veel informatie aan over diverse soorten massages. Naar aanleiding hiervan kunt u een afspraak maken voor een massage. Een website kan echter het persoonlijk gesprek niet vervangen.

Contacteer ons