Zoeken naar agenda drachten

agenda drachten
Werken met Hosted Exchange ICT Drachten Online agenda en e-mail.
Je kijkt in elkaars agenda, regelt vergaderingen en synchroniseert contactgegevens. Het werken met Hosted Exchange maakt samenwerken heel erg makkelijk. Natuurlijk kies je zelf welke gegevens je met wie deelt. Werken met Hosted Exchange direct regelen. Mail of bel 0512 36 00 77 vandaag nog voor een Hosted Exchange offerte van ICT Drachten.
Home Museum Dr8888.
Gratis toegang voor inwoners Smallingerland. Vanaf 1 januari 2019 krijgen de inwoners van Gemeente Smallingerland gratis toegang tot Museum Dr8888. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en een bewijs van adres. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Alle evenementen voor Schouwburg De Lawei drachten VanPlan.
Theater Cultuur Muziek Sport Ontspanning Spiritualiteit Kinderen Festival Dagrecreatie. Musical / Show. Dans / Ballet. Straattheater / openluchttheater. Opera / Operette. Rondleiding / Excursie. Lezing / Literatuur. Nederlandstalig / Levenslied. Singer / Songwriter. Hiphop / Rap. House / Dance. Jazz / Blues. Reggae / Ska. Wereldmuziek / Folk. Harmony / Fanfare / Brassband. Rommelmarkt / Hobbymarkt / Markten. Hobby / Workshop. Kermis / Corso / Optocht / Circus. Theater / dans. Workshop / Cursus. Knutselen / Hobby. Overig kinderen / jongeren. Schouwburg De Lawei drachten. Laweiplein 1 9203 KL DRACHTEN. Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account. Login met je facebook account Registreren VanPlan. Nog geen account? Maak je VanPlan account aan. Al ruim vijftig jaar de huiskamer van Drachten. Die omschrijving zegt alles over De Lawei. De schouwburg van Drachten wil iedereen zich thuis laten voelen en dat is terug te zien in de agenda.
agenda drachten
Zolang er leven is Hendrik Groen. Kaarten voor deze voorstelling zijn tot de reguliere start kaartverkoop op 25 mei, alleen telefonisch te reserveren aan de kassa. De knuffelbejaarde van Nederland terug in het theater! Voor alle lees meer. 26 jan 2020. Brugklas de musical. Brugklas, de populairste serie van de Nederlandse TV, komt naar het theater met een eigen musical! Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van nóg dichterbij lees meer.
Home Club Champino Drachten.
Bekijk ale foto's' van Zaterdag 16 juni 2018. Ben jij met minimaal 5 personen? Dan kun je voor een prikkie thuis opgehaald worden en naar Champino toe en teruggebracht worden inclusief Gratis entree Gratis entree geldt alleen op zaterdag Het enige wat je hoeft te doen is het volgende: 1. Prik een datum 2. Locatie en Openingstijden. Club Champino is iedere zaterdag geopend en op andere dagen alleen tijdens speciale evenementen. Kijk op agenda pagina voor een overzicht van alle speciale evenementen. Zaterdag: 2300: 0430: uur let op: de entree is open tot. Champino Zuidkade 65 9203 CP Drachten E-mail: email protected Heb je een vraag dan kan je ook gebruik maken van het onderstaande.
Theatercafé Hopper Drachten Schouwburg De Lawei.
Marije de Vries is in al haar contradicties een artiest die je blijft boeien en verbazen. Ze grijpt je bij de strot met elke welgeplaatste uithaal en brengt je op of net over het randje van tranen met tuiten wanneer ze klein en gevoelig zingt. Het liefst zingt ze folk en soul. Gewapend met enkel gitaar en mondharmonica staat Marije garant voor een sterk staaltje dynamiek en vervoering. Leonard Cohen, Ray LaMontagne en Lera Lynn zijn haar inspiratiebronnen, en dat hoor je duidelijk terug. 1 / 3. Laweiplein 1 Drachten.
Bibliotheek Drachten Smallingerland.
Wil jij werken in een gezellige bibliotheek? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Bibliotheek Drachten! We zoeken onder andere aan administratieve duizendpoot voor ons FabLab én mensen die het leuk vinden om in een gezellig team aan een grote klus te werken.
Home OBS De Kameleon.
Meer informatie over de school, de groep, het lesrooster en de resultaten van uw kind kunt u vinden op ons ouderportaal. Op onze website kunt u ook meer lezen over het ouderportaal. Wilt u uw kind bij ons op school aanmelden? Het inschrijfformulier vind je HIER. Obs De Kameleon. 9202 GV Drachten. 9200 AH Drachten.
TIP: leuke uitjes met je kinderen! Kidsproof Fryslân.
dinsdag 2 april In de Werkplaats van DBieb Leeuwarden kan je aan de slag met toffe film en fotoworkshops! woensdag 3 april Leer meer over techniek tijdens leuke workshops in het KidsLab van Bibliotheek Drachten! Papa Mama Café. woensdag 3 april Wissel tips en ervaringen uit over opvoeding tijdens Papa Mama Café in Bibliotheek Drachten!
Alle Alle Alle evenementen evenementen evenementen in in in Friesland Friesland Friesland in in in een een een agenda agenda agenda Friesland.nl. Friesland.nl. Friesland.nl.
vandaag in friesland. morgen in friesland. dit weekend in friesland. de complete agenda. elf steden en dorpen. friesland by night. de friesland style. culturele hoofdstad 2018. nu te doen. in de winter. fietsen en wandelen. op sportief gebied. als je rust zoekt. voor de kinderen. op het water. eten en drinken. bereikbaarheid en ov. zien en doen. alles op de kaart. de hele kalender. valletta malta 2018. contact opnemen met lf2018. partners en sponsors. merk fryslân contact travel trade meeting events. fy de en. Bekijk alle evenementen en exposities in Friesland. Bekijk alle tips. Wat zoek je. De Fryske Marren gemeente. Kollumerland en Nieuwkruisland gemeente. Opening of première. Architectuur en design. Beelden en installaties. Jazz en wereldmuziek. Wetenschap en technologie. Language No Problem. Dare to dream. Dare to act. Dare to be different. Afstand tot mijn locatie. Expositie Corine van de Linde Abstract" en figuratief." t/m 11 februari in SINT NICOLAASGA. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Fries Expressionisme: Not Afraid of the New. t/m 24 februari in Drachten. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Wintertentoonstelling: Magazijn van de dromen. t/m 3 maart in SNEEK.

Contacteer ons