Op zoek naar drachten eten?

drachten eten
Samen gezond en vitaal Samen Sûnenz.
Odensehuis Dirk Baron Drachten. Fit Focus fitness voor mensen met dementie. Geriatrisch Advies en Behandelcentrum. SûnenzSwing: een ouderwets gezellig dansfeest! Wist je dat? Het Zomerconcert komt eraan. Gezond en lekker eten Meer info. Wat staat er op de planning Meer info.
Bowling Partycentrum Drachten Gezellig bowlen met vrienden en familie!
Bel ons op 0512 522 827 om te reserveren of reserveer direct online. Bowling Partycentrum Drachten is er voor een gezellig avond bowlen en borrelen, heerlijk eten en bowlen, magic bowlen en kinderfeestjes. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.
Restaurant De Splinter in Drachten.
Schrijf een Review. Geweldig" genoten bij de splinter in Drachten." eten: 10 service: 10 sfeer: 10. Heerlijk vriendelijk en gezellig. Oeds zaterdag 28 april 2018. Heerlijk" gegeten bij De Splinter." eten: 10 service: 10 sfeer: 9. Vrijdagavond heerlijk gegeten bij De Slinter.
Uit eten in de buurt van Drachten Restaurant Old Dutch.
Uit eten in de buurt van Drachten? Restaurant Old Dutch in Westerveen is hét buffetrestaurant van Friesland. Het restaurant ligt slechts 29 minuten autorijden van Drachten. Naast buffetten kunt u kiezen uit vele andere diner mogelijkheden waaronder à la carte dineren en tafelgrillen.
Het Friesch Dagblad.
De voorstelling Conference of the birds kan vandaag gewoon op de geplande tijd doorgaan en hoeft nie. gisteren om 0600.: Directeur Van Heck wil Thaise voetbalteam in grot met pompen redden. Pompenbedrijf Van Heck uit Noordwolde onderzoekt of het kan helpen bij het redden van het Thaise voe.
Restaurants in Drachten en omgeving Restaurants.nl.
home over ons vrijwaring privacy restaurateurs contact. DRACHTEN en omstreken RESTAURANTS. INLOGGENAANMELDEN Uit eten in Drachten en omgeving? Hieronder een overzicht van alle restaurants in Drachten en omgeving. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. Niet specifiek 3. alle restaurants opnieuw zoeken kleiner/groter gebied. Drachten 5km 26. Drachten 10km 34. in de buurt. in Drachten 5km ligging. aan het water.
Yankee Doodle Restaurant Assen.
Met de keuze uit diverse soorten vlees, maar ook voor de vegetariërs hebben we er een groot assortiment bij. Lekker en Gezond eten kan bij Yankee Doodle. Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze restaurants. Bij ons kunt u op de eerste plaats lekker genieten van ons uitgebreid buffet, maar ook nog eens veel gezonder eten dan dat u denkt.
Home De Lachende Koe.
Bij ons kunt u voor een vaste prijs eten en drinken. Kiezen van de kaart 895, inclusief koffie/thee en een frisdrank/sap. 2 gangen kiezen van de kaart 2295, inclusief onbeperkt bier, wijn en fris. 3 gangen kiezen van de kaart 2595, inclusief onbeperkt bier, wijn en fris. vrij en zaterdag 300, toeslag. Bij de Lachende Koe werken we alleen met verse ingrediënten van uitstekende kwaliteit. Wij zijn dan ook trots op onze producten en op onze leveranciers. Dagelijks beleveren zij onze eetcafés waar alles dagvers voor u wordt bereidt. Lachende Koe Leeuwarden. Lachende Koe Drachten. Lachende Koe Heerenveen. Lachende Koe Harlingen. Lachende Koe Sneek. Keukens van de Koe: De partycateraar van Friesland. Bij de Lachende Koe kunt u ook met groepen genieten, zowel thuis al in een van onze restaurants.
Reserveer een tafel bij Restaurant Binnen Eten, Drinken Genieten in Drachten.
Binnen Eten Drinken de nieuwe Hotspot in Drachten, waar het nuttige en het aangename samenkomt. Binnen Eten Drinken is gelegen aan de Kaden, het bruisende uitgaansgebied van Drachten. Wij bieden met Binnen een combinatie van eten drinken restaurant lounge en café.
Alle cadeaus Pluimen.nl.
Alle uitjes en leuke dingen. Cadeau voor mannen. Cadeau voor vrouwen. php echo dateY?" Alle uitjes en leuke dingen. Laat je inspireren. Dagje spa en beauty. Koken met elkaar. Op stap met de kids. Vier de feestdagen. Eten en drinken.

Contacteer ons