Meer resultaten voor nieuw restaurant drachten

nieuw restaurant drachten
DRACHTEN Gemeente werkt mee aan nieuw restaurant aan de Zuiderbuurt 64 Drachtster Courant.
0911: Komend weekend in Iduna. 1626: De Stroatklinkers in Café Marktzicht. 1539: Musical Maria Burgum. 1531: Video Kiekes over Ons Echte Goud en Haren In De Wind. 1530: Ayurvedische kookcursus in Drachten. Gemeente werkt mee aan nieuw restaurant aan de Zuiderbuurt 64.
Restaurant in Drachten Restaurant La Parture Drachten.
Nieuw in ons assortiment. FAIR COFFEE SANDWICHES ROAST TOAST FINE DRINKS. NIEUW: Pulled Porc, Huisgemaakte warme chocolademelk, en wafels met vers fruit en slagroom. LA PARTURE DRACHTEN LUNCH MORE. Bij restaurant La Parture in Drachten kunt u lekker verantwoord eten.
Restaurant Marhaba Home.
16: 00 22: 00. 16: 00 22: 00. 16: 00 22: 00. 16: 00 22: 00. 16: 00 22: 00. Like restaurant Marhaba op Facebook, voor alle nieuwtjes foto's.' Help restaurant Marhaba de site te verbeteren, door deze cookies te accepteren.
Speciale parkeerkaartjes voor wereldrestaurant.
Gemeente Smallingerland wil parkeeroverlast door de komst van het grote wereldrestaurant Omnia in Drachten voorkomen door voordelige uitrijkaartjes voor de parkeergarage aan het Raadhuisplein aan te bieden. Omnia kan er dan voor kiezen om die aan te bieden in het all you can eat-concept.
De 10 beste restaurants in Drachten TripAdvisor.
6 van 38 Restaurants in Drachten. Mediterraan Egyptisch Tunesisch Geschikt voor vegetariërs. Gastvrij, verzorgd en goed eten 11/03/2018. Gezellig en zeer vriendelijk 11/01/2018. Wok Restaurant Phoenix. 7 van 38 Restaurants in Drachten. 8 van 38 Restaurants in Drachten. In de herkansing.
Restaurants in Drachten Eet.nu.
Alle restaurants in Drachten. Lekker uit eten in een restaurant in Drachten? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Afhaal en bezorg 6.
La Parture Drachten: een nieuw concept Restaurant La Parture Drachten.
Nieuw in ons assortiment. La Parture Drachten: een nieuw concept. La Parture Drachten: een nieuw concept. Lekker verantwoord eten bij La Parture. Een nieuw concept in Drachten met de naam La Parture. Na maandenlange voorbereiding is het dan eindelijk zo ver en vallen hopelijk de puzzelstukjes op zn plaats. La Parture biedt een vaste kaart met tal van lekkere en voedzame gerechten en producten. We hebben regionaal en lokaal hoog in het vaandel en willen tevens bijdragen aan de ontwikkeling van duurzaamheid. Door de seizoenen heen bieden wij verschillende producten. Een zomerse kwarkpunt met verse aardbeiensaus in de zomer en een appelstrudel met vanillesaus in de winter bij de koffie. Er is de afgelopen tijd hard gewerkt om ons restaurant open te krijgen.

Contacteer ons