Resultaten voor sporten in drachten

sporten in drachten
Leuke sporten clubjes voor kinderen Kidsproof Fryslân.
Pagina: 1 2 3. De Lawei in Drachten. Bezoek een te gek concert, film of tentoonstelling. Of volg een creatieve en muzikale cursus. Kinderyoga bij Kundalini Yoga Friesland in Leeuwarden en Harlingen. Leren schaatsen, dat kunnen kinderen heel goed. En het is superleuk!
Home VV Drachten.
RT @SmelneSport1: Drachten moeizaam langs MKV 29 Drachten MKV 29 Uitslag: 3 1 Klasse: KNVB zo 3A DRACHTEN Tegen laagvlieger MK. RT @SmelneSport1: Ondanks het overwicht ging het toch moeizaam voor @vvdrachten maar men wint uiteindelijk afgetekend met 3-1 van laagvl.
Samen gezond en vitaal Samen Sûnenz.
Odensehuis Dirk Baron Drachten. Fit Focus fitness voor mensen met dementie. Geriatrisch Advies en Behandelcentrum. SûnenzSwing: een ouderwets gezellig dansfeest! Wist je dat? Het Zomerconcert komt eraan. Gezond en lekker eten Meer info. Wat staat er op de planning Meer info. Het aanbod van Sûnenz Meer info. We helpen u graag Meer info. Elf studenten fotografie van ROC Friese. Oproep: nachtkastjes gezocht voor project over eenzaamheid. Expositie van Jeanet Groenewoud. Minibieb in Sûnenz.
FysioGYM.
Bewegingscentrum Drachten Fitnessclub van het jaar Spieren voor Spieren.
Bewegingscentrum Drachten Fitnessclub van het jaar. Bewegingscentrum Drachten Fitnessclub van het jaar. Bewegingscentrum Drachten uitgeroepen tot Fitnessclub van het Jaar. Tijdens de Award Uitreiking in Kasteel de Hooge Vuursche te Baarn is bekend gemaakt dat Bewegingscentrum Drachten zich een jaar lang Fitnessclub van het Jaar mag noemen.
Tacuma gym 24/7 Fitness.
Algemene openingstijden: maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur, en van 20.00 tot 22.00uur. Schrijf je nu in! Trainen zonder wachten. Meer dan 130 apparaten garanderen dat je bij ons altijd het plezier ervaart van trainen maar nooit de ergernis van het wachten.
Centre Squash Drachten.
Over CS Drachten. Wat is Squash? Racket Toss en Club Ladder. TSN Junior Squash Academy. CS Drachten 1. Small Group Fitness. Conditie Coördinatie training. Vrienden van CSD. Volg ons via. Bekijk clubladder Baan Reserveren. Steun CSD in de Eredivisie. Tweets by SquashDrachten.
Sportstichting Dol Fijn.
Dol Fijn is een erkend goed doel met ANBI status. Sportstichting Dol Fijn is een begrip geworden. In de wereld van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking in Drachten en omgeving is hun sportclub niet meer weg te denken. SPORTEN MET EEN BEPERKING.
CrossFit Drachten Become the fittest version of yourself.
Het maximale uit jezelf halen is per persoon natuurlijk anders, en daar spelen wij op in door elke workout op ieder zijn niveau aan te passen, zodat CrossFit voor iedereen toegankelijk is: Wij willen iedereen fitter en gezonder maken! Wat is CrossFit? Over CrossFit Drachten.
Home Sportgeneeskunde Friesland.
Sporten/lichaamsbeweging is in Nederland zeer populair en wordt terecht ook aangemoedigd door onze overheid. Er wordt in ons land zeer regelmatig gesport, zowel in georganiseerd als in ongeorganiseerd verband. Iedereen wil het maximale uit zijn sport halen én gezond bezig zijn. Maar niets is voor een sporter zo vervelend als gehinderd worden door een blessure. Snelle diagnoses en een deskundige behandeling bieden dan uitkomst. Daarnaast zijn er veel mensen die weer willen beginnen met sporten. De vraag is dan welke sport het best bij je past. En hoe vaak, hoe lang en met welke intensiteit je het best zou kunnen sporten. Het antwoord op deze vragen kun je krijgen op één van de Sportmedische Instellingen aangesloten bij de FSMI. Sportgeneeskunde Friesland SGF beheert de Sportmedische Adviescentra SMAs te Heerenveen, Leeuwarden, Drachten en Sneek.

Contacteer ons