Resultaten voor sporten in drachten

sporten in drachten
Sport.
In de gemeentegids vindt u een overzicht van alle clubs en hun adressen. In Smallingerland zijn ook diverse locaties waar u gratis buiten kunt sporten. Op de speciaal daarvoor ingerichte website vindt u een handig overzicht. Beleidsplan Sport en Bewegen 2017-2021, pdf. Bewegen in Drachten.
Fitness bij Fitaal.
Fysiotherapie Drachten Fitaal. Virtuele tour Fitaal. Fitaal De Sportlaan. Fitaal De Drait Morra. Fitaal De Trisken. Fysiotherapie bij Fitaal. Sport bij Fitaal. Fitness bij Fitaal. Gezondheid en lichaamsbeweging gaan hand in hand. Maar wat is gezond, wat is verantwoord? Dat ligt voor iedereen weer anders. Hoe is dat voor u? Wilt u sporten om u fitter te voelen of wilt u doelgericht uw sportprestaties verbeteren?
Leuke sporten clubjes voor kinderen Kidsproof Fryslân.
Pagina: 1 2 3. De Lawei in Drachten. Bezoek een te gek concert, film of tentoonstelling. Of volg een creatieve en muzikale cursus. Kinderyoga bij Kundalini Yoga Friesland in Leeuwarden en Harlingen. Leren schaatsen, dat kunnen kinderen heel goed. En het is superleuk!
Home VV Drachten.
RT @SmelneSport1: Drachten moeizaam langs MKV 29 Drachten MKV 29 Uitslag: 3 1 Klasse: KNVB zo 3A DRACHTEN Tegen laagvlieger MK. RT @SmelneSport1: Ondanks het overwicht ging het toch moeizaam voor @vvdrachten maar men wint uiteindelijk afgetekend met 3-1 van laagvl.
Samen gezond en vitaal Samen Sûnenz.
Odensehuis Dirk Baron Drachten. Fit Focus fitness voor mensen met dementie. Geriatrisch Advies en Behandelcentrum. SûnenzSwing: een ouderwets gezellig dansfeest! Wist je dat? Het Zomerconcert komt eraan. Gezond en lekker eten Meer info. Wat staat er op de planning Meer info. Het aanbod van Sûnenz Meer info. We helpen u graag Meer info. Elf studenten fotografie van ROC Friese. Oproep: nachtkastjes gezocht voor project over eenzaamheid. Expositie van Jeanet Groenewoud. Minibieb in Sûnenz.
FysioGYM.
Bewegingscentrum Drachten Fitnessclub van het jaar Spieren voor Spieren.
Bewegingscentrum Drachten Fitnessclub van het jaar. Bewegingscentrum Drachten Fitnessclub van het jaar. Bewegingscentrum Drachten uitgeroepen tot Fitnessclub van het Jaar. Tijdens de Award Uitreiking in Kasteel de Hooge Vuursche te Baarn is bekend gemaakt dat Bewegingscentrum Drachten zich een jaar lang Fitnessclub van het Jaar mag noemen.
Tacuma gym 24/7 Fitness.
Algemene openingstijden: maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur, en van 20.00 tot 22.00uur. Schrijf je nu in! Trainen zonder wachten. Meer dan 130 apparaten garanderen dat je bij ons altijd het plezier ervaart van trainen maar nooit de ergernis van het wachten.
Fitnessfit.nl Maakt thuis sporten leuk.
9207 JV Drachten. Apparatuur voor fysiotherapie. Life Fitness showroom. Fitness apparaten Groningen. Verzending en levering. Installatie en montage. Power rack kopen. Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Als je niks wilt missen van onze acties dan moet je ons volgen op de volgende kanalen.
Personal trainer Friesland Voedingscoach Drachten.
Ik speel in op uw persoonlijke behoeftes en wensen, om uw doelstelling zo optimaal mogelijk te realiseren. Ook indien u geen specifieke doelstelling heeft en toch onder begeleiding wilt bewegen, kan ik u van dienst zijn. Voor mij is het belangrijk om op een plezierige manier samen met u aan de slag te gaan. Neem contact op. Wat kan ik voor u betekenen.: Personal training is een persoonlijke vorm van trainingsbegeleiding. Meer over personal training. Op een leuke manier samen sporten met een gelijksoortig doel. Small Group Training. Meer over groepstraining. Begeleiding en advies bij sportvoeding en gezondheid. Meer over voeding suppletie. Persoonlijke ondersteuning en bewustwording om uw doelen te verwezenlijken. Meer over coaching. Gezond bewegen en beleven! Copyright 2012 Pier Reijenga Drachten Friesland Website door webdesigndiensten Home Over Pier Diensten Foto's' Prijzen Contact.

Contacteer ons