Resultaten voor theater drachten programma

theater drachten programma
Alle evenementen voor Schouwburg De Lawei drachten VanPlan.
Theater / dans. Workshop / Cursus. Knutselen / Hobby. Overig kinderen / jongeren. Schouwburg De Lawei drachten. Laweiplein 1 9203 KL DRACHTEN. Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account. Login met je facebook account Registreren VanPlan. Nog geen account? Maak je VanPlan account aan. Al ruim vijftig jaar de huiskamer van Drachten. Die omschrijving zegt alles over De Lawei. De schouwburg van Drachten wil iedereen zich thuis laten voelen en dat is terug te zien in de agenda. Jong of oud? Maakt niet uit, want bij De Lawei geldt dat er voor ieder wat wils is: de beste films, het toneelstuk Hedda Gabler en het Noord Nederlands Orkest met de Matthäus Passion. Van kunst tot toneelvoorstellingen en van films tot dansoptredens; bedenk het en in De Lawei wordt het georganiseerd. Combineer een voorstelling met een lekkere lunch of diner, want dat kan ook bij De Lawei. Met Pasen staat er zelfs een heus paasluncharrangement op het programma, waar na een paasmaaltijd de film Down to Earth wordt gedraaid.
Simmerdeis 2017 Theater en muziekfestival Smallingerland.
De zomerse deuntjes van @ TenTemPies passen perfect bij Simmerdeis! En daarom staan ze op de zondagavond van Simme t.co/MjDrt7Wyat. 6 april 2018. Kom helpen bij het leukste theater en muziekfestival van Smallingerland! Waar: in Drachten en omgeving Wanneer: t.co/aIJPjfTay6.
Schouwburg De Lawei, Drachten TheaterReserveringen.
Nu komt de Godfather van de Nederlandse rock n roll, zoals muziekkrant OOR hem ooit noemde, voor het eerst naar de theaters met zijn eigen programma. 29 januari 2019. Terugkerend Evenement Bekijk alle. An event every day that begins at 1200am, repeating until 31 January 2019. Schouwburg De Lawei, Drachten, Burgemeester Wuiteweg 24. Drachten, Friesland 9203 KL Nederland Google Maps. Deze reizende versie van Evita speelde voorstellingen in Nederland en Belgie. De voorstelling ging in première op 16 december 2007 in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.
Schouwburg De Lawei Burgemeester Wuiteweg 24 Drachten theater agenda.
Dit is de agenda van Schouwburg De Lawei in Drachten. Naast theatervoorstellingen vinden er ook andere evenementen plaats. Bekijk het overzicht van theater en evenementen in De Lawei en bestel eenvoudig, veilig en snel uw kaarten online. Indien u vragen heeft kunt u onze ticketservice bellen zie contact.
Agenda Ro Theater.
Wist je al dat Theater Rotterdam een gloednieuwe website heeft? Ro Theater is namelijk gefuseerd met Rotterdamse Schouwburg en Productiehuis Rotterdam tot Theater Rotterdam. Nog even geduld, binnen enkele ogenblikken opent de site van Theater Rotterdam in een nieuw venster.
Schouwburg De Lawei.
Het Nationale Theater De hereniging van de Wo 18 apr 2000.: weet waar je koopt. Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Dineren bij de kas. LF2018 Lost in the greenhouse. Lunchfilm: Wonder Vanmiddag 1500.: Les Gardiennes Wo 18 apr 2030.: The Florida Project Do 19 apr 2030.: Eten en drinken. Schouwburg De Lawei. 9203 KL Drachten.

Contacteer ons