Zoeken naar wat te doen in drachten vandaag

wat te doen in drachten vandaag
Ontdek Drachten Friesland.nl Friesland.nl.
vandaag in friesland. morgen in friesland. dit weekend in friesland. de complete agenda. elf steden en dorpen. friesland by night. de friesland style. culturele hoofdstad 2018. nu te doen. fietsen en wandelen. op sportief gebied. als je rust zoekt. voor de kinderen. op het water. voor de cultuurliefhebber. eten en drinken. bereikbaarheid en ov. zien en doen. alles op de kaart. de hele kalender. op de kaart. contact opnemen met lf2018. valletta malta 2018. student of scholier. partners en sponsors. ondernemers contact travel trade pers zakelijk friesland. fy de en. WELKOM IN DRACHTEN. Drachten is de hoofdstad van de gemeente Smallingerland en is na Leeuwarden de grootste plaats voor wat betreft inwoners.
Uitgaansagenda.
Meer, De Schierstins. Dansavond in Drachten, Fries Congrescentrum Drachten. zondag 15 april 2018. IJsman Marcel Hof geeft een workshop, Wyldpaed Oast 23. Museumweekend Schierstins rondleidings, De Schierstins. Gerard en Compagnie in het Houten Himelt, it Damshûs. Kamerconcert, Doniawei 34 Doopsgezinde kerk.
Top 10 activiteiten in de buurt van Van der Valk Hotel Drachten.
Beste activiteiten in de buurt van Van der Valk Hotel Drachten. Wat te doen in Drachten. Activiteiten in de omgeving van Van der Valk Hotel Drachten. Wat te doen in de buurt van Van der Valk Hotel Drachten. Lavendelheide 4, 9202 PD Drachten, Nederland.
Bezienswaardigheden Drachten Wat te doen in Drachten Zoover.
Wil je weten wat te doen in Drachten? Hier vind je een overzicht van alle bezienswaardigheden in Drachten Je kunt hier reviews vinden van 1 Hotel, 3 Bed and Breakfasts en 2 Pensions in Drachten. Op Zoover vind je bovendien 27 vakantiefoto's' van Drachten.
Wat te doen in Drachten: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Beste bezienswaardigheden in Drachten, Nederland. Wat te doen in Drachten. Wat te doen in Drachten. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte.
Centrum Drachten Wat te doen in Nederland.
Adres Centrum Drachten. Officiële website van Centrum Drachten. Evenementen agenda Centrum Drachten. Kunst en Boekenmarkt zaterdag 19 mei. Wat is er te doen vandaag, deze week en dit weekend. T/m zondag 15 april. Uit met kinderen. Uit met kinderen in Drenthe.
Smallingerland vandaag uitjes Activiteiten, uitgaanstips en dagje weg in Smallingerland Uitgaan Smallingerland.
Beesterzwaag bestaat uit een klein bos met daar omheen graslanden. het natuurgebied ligt in het glijknamige dorp Beetsterzwaag, vlakbij Drachten. Het natuurgebied is niet toegankelijk voor bezoekers. Rengersmiede is een laagveenmoeras aan de rand van Nationaal Park De Alde Feanen. Het natuurgebied bestaat vooral uit water. Voor bezoekers is dit kleine moeras niet toegankelijk. Landgoed De Slotplaats. Landgoed de Slotplaats bij Bakkeveen is een van de grotere Friese bosgebieden. Hier vindt je een sterrenschans, een klassieke tuin met slotgracht en statige beukenlanen. Tien passen kost het je om de allerdikste beuk te ronden. Beleef dit prachtige natuurgebied over de gemarkeerde wandelroute. Evenementen in de regio.: Concert Gerard en Compagie it Damshûs. Nij Beets, vandaag 15 april.
Drachten, Dagje Drachten, wat te doen in Drachten? Bezienswaardigheden en activiteiten DagjeWeg.NL.
DRACHTEN, FRIESLAND Elke donderdag en zaterdag is het een gezellige boel op het Raadhuisplein in Drachten. Dan is er de markt, waar je verse boodschappen, originele cadeautjes en mooie bloemen haalt. open op donderdag en zaterdag. lees alles over Markt Drachten. Win een pluchen eekhoorn van de Eekhoorn Experience. De Eekhoorn Experience Prijsvraag: Win een pluchen eekhoorn van de Eekhoorn Experience. Met collega's' eropuit? Vind je bedrijfsuitje! DagjeWeg.NL Tickets prijsvragen kortingsbonnen. wat te doen? wat te doen vandaag en morgen?

Contacteer ons