Meer resultaten voor drachten

drachten
Home.
Een filosofisch café is een ontmoetingsplaats voor mensen die antwoorden zoeken op vragen en/of uitgedaagd willen worden om na te denken over vragen die betrekking hebben op het menselijk bestaan. Het Filosofisch Café Drachten FCD organiseert zeven maal in het jaar een avond, waarop iemand een inleiding houdt over een belangwekkend onderwerp, waarna er gelegenheid is om met elkaar in gesprek te gaan.
Karmelklooster Welkom bij Karmelklooster Drachten!
wat bezielde de zusters om het klooster in te gaan? Welkom bij Karmelklooster Drachten! Karmelklooster Drachten is een unieke locatie in Friesland voor: vergaderen, vieren van een jubileum of verjaardag, trouwen, rondleiding, high tea, reünie, overnachten met een groep, rouwplechtigheid.
Drachten, Splitting ROC Friese Poort.
Opleidingen op deze vestiging. Bekijk jongerenopleidingen in Drachten Bekijk volwassenenopleidingen in Drachten. Adres en contact. Splitting 21-23 9202 LC DRACHTEN. Postbus 15 9200 AA DRACHTEN. Javascript is required to view this map. Werkdagen 0800: 1630.: Voorlichtingsavond Veiligheid en Vakmanschap Emmeloord.
Drachten Burghouwt.
Procedures en richtlijnen. Inspiratie uit de markt. Onze exclusieve merken. Service als geen ander. Service als geen ander. Maak kennis met Burghouwt. 3 waarden van Burghouwt. Wie werkt er bij? Samen met Burghouwt. 3 waarden van Burghouwt. 9207 JA Drachten.
Vestigingen Drachten.
9207 JB Drachten. 31 0512 58 40 20. Fax 31 0512 58 40 25. Maandag t/m vrijdag: 0800: 1700.: Zaterdag en zondag gesloten. Stel een vraag Zoek een vestiging. Eindhoven / Son en Breugel. Eindhoven / Son en Breugel Hoofdkantoor.
Drachten Wikipedia.
In Drachten bevindt zich ook het grootste industrieterrein van Noord Nederland: Industrieterrein de Haven. Aan de andere kant van Drachten is langs de snelweg A7 industrieterrein Azeven aangelegd. Het is opgedeeld in Drachten A7-Noord 220 hectare en Drachten A7-Zuid 43 hectare.
Gewonde bij kop-staartbotsing in Drachten.
Foto: Srfotografie Gewonde bij kop-staartbotsing in Drachten. do 12 juli 2018 10.04 uur. DRACHTEN Bij een kop-staartbotsing tussen twee auto's' en een vrachtwagen is donderdagochtend één persoon gewond geraakt. De bestuurster van de VW Golf wilde afslaan naar de J.M.
Zoekresultaat WoonFriesland.
Wijk De Bouwen. Aantal slaapkamers 2. woonkamer 45 m 2. Aantal reacties 0. Reageren voor 02 augustus 2017 1000.: Opnieuw zoeken Toon het totale aanbod. Uw zoekopdracht Verfijnen. Burgum en omstreken 10. Drachten en omstreken 10. Heerenveen en omstreken 7.
Drachten Bentacera.
U bevindt zich hier: Home Drachten Drachten. 9202 PD Drachten. 9200 AC Drachten. Tel: 088 321 0 830. Personeel Salaris en de Controlepraktijk zijn gevestigd in Drachten. toe aan de contactlijst van je. smartphone en stel je vraag via WhatsApp."
Kuperus Makelaardij Drachten Uw NVM Makelaar in Friesland.
Michaelsberg 69 Drachten. Maakt een rustige eerlijke indruk luistert wat je wil en doet daar zijn best voor Is goed op de hoogte van de markt Verkocht mijn huis erg snel voor de juiste prijs adviseerde mij daar goed bij Voor dit alles was zijn kosten zeer netjes Ik zou een ieder deze makelaar aanraden.

Contacteer ons