Zoeken naar ontspanningsmassage drachten

ontspanningsmassage drachten
Ontspanningsmassages Schoonheidssalon Marlies Drachten.
Net bezig en al zeer goed resultaat. Al jarenlang maak ik met veel plezier en vertrouwen gebruik van verschillende behandelingen bij Schoonheidssalon Marlies. Christel van Mersbergen. Schoonheidssalon Marlies De Friso 2 9207 DA Drachten 06 30 02 80 24 info@schoonheidssalonmarlies.eu.
Massage-Drachten Sportmassage en Stoelmassage.
Ontspanningsmassage Hotstone massage Cadeaubonnen. Contacformulier Adres Diverse links. U kunt bij ons terecht. Volg Massage-Drachten op. Massage-Drachten is een kleine gediplomeerde massagepraktijk voor sporters en niet-sporters, waar klantgerichtheid centraal staat. U kunt bij mij terecht voor diverse soorten massages een sportlichamelijk onderzoek en voor het tapen en bandageren.
Massage Drachten Massagepraktijk Romano Sandee te Groningen.
Masseur Romano Sandee van zijn gelijknamige massagepraktijk bedient vanuit Groningen verschillende plaatsen in het noorden van Nederland. In Drachten kan Romano diverse vormen van massage aanbieden, bijvoorbeeld.: Hot Chocolate Massage. Massage op locatie in Drachten. De massages worden op locatie in Drachten gegeven.
Home Sinne vitaal.
9201 CC Drachten. In verband met het geven van behandelingen zijn we slecht telefonisch bereikbaar. Wil je snel contact of heb je een vraag dan kun je ons bereiken via whats app, per sms of via de mail. Sinne vitaal is aangesloten bij de beroepsvereniging NVST.
Massagepraktijk Equilibre Bakkeveen en Drachten.
Wanneer je voor een ontspanningsmassage kiest, zal het intakegesprek wat korter zijn er wordt er geen behandelplan opgesteld. Klassieke massage is een massage die gegeven kan worden voor de ontspanning en voor klachtgerichte massage. Deze massage stem ik af op jouw specifieke wensen.
Elvarah Massages.
Wilt u een massage voor uw baby of leren deze massage zelf aan uw kind te geven? Heb je het idee dat je alleen maar uit hoofd bestaat en wil je je lichaam weer voelen? Of wil je jezelf gewoon eens verwennen met een ontspannende massage?
Masseur in Drachten massage-info.nl.
Alle Masseurs In de regio.: Kaart weergeven Masseur in Drachten. Massage-Drachten is een kleine massagepraktijk aan huis. U kunt bij ons terecht voor o.a. sportmassage, stoelmassage en ontspanningsmassage. Voor het maken van een. Manuele praktijk Anna Drachtstercompagnie. Manuele praktijk Anna is een professionele praktijk waar u terecht kunt voor behandeling van diverse klachten, maar ook gewoon ter ontspanning.
Ontspanningsmassage in Drachten massage-info.nl.
Klik hier voor meer informatie. Alle Masseurs In de regio.: Kaart weergeven Ontspanningsmassage in Drachten. Massage-Drachten is een kleine massagepraktijk aan huis. U kunt bij ons terecht voor o.a. sportmassage, stoelmassage en ontspanningsmassage. Voor het maken van een. Manuele praktijk Anna Drachtstercompagnie.
Massagestudio Feelinggood.
Feeling Good is gestopt per 15 december 2017! Na vele mooie jaren is de tijd gekomen dat wij zijn gestopt met onze massagestudio. Wij willen onze cliƫnten bedanken voor de fijne massage-uurtjes en het vertrouwen dat jullie ons gegeven hebben.
Massage-Drachten Ontspanningsmassage.
Dan is een ontspanningsmassage erg geschikt. maar ook als je verder prima in je vel zit, kan een massage erg prettig zijn. Massage is kortom geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil laten verzorgen. Wat doet een ontspanningsmassage met je?

Contacteer ons