Resultaten voor drachten stad

drachten stad
Meer informatie over Drachten FietshurenDrachten.nl.
Hoewel een grote plaats behoort Drachten niet tot de Friese elf steden; Drachten heeft nimmer stadsrechten gekregen maar op grond van de grootte, industrie en openbare voorzieningen kan Drachten een stad genoemd worden. Begin jaren vijftig van de 20e eeuw telde Drachten tienduizend inwoners.
Drachten en de dorpen.
Drachten is de 2e stad van Fryslân. De gemeente Smallingerland telt ruim 55.000 inwoners, van wie een kleine 45.000 in Drachten wonen. Een groter aantal meer dan 160.000 mensen uit de regio doet hier elke week boodschappen, volgt in Drachten een opleiding, heeft er een plezierjachtje liggen, of maakt er gebruik van één van de vele stedelijke voorzieningen, bijvoorbeeld op het gebied van cultuur en gezondheidszorg.
Vakantie Reviews Drachten Friesland vakantie, hotels, last minutes Zoover.
Verder ligt Drachten behoorlijk centraal ten opzichte van steden als Leeuwarden en Heerenveen. Gereisd met partner in januari 2015. Reageer op deze reviews Reageer. mooie gezellige stad. 28 juli 2014. Zorg voor natuur 10. veel gezelligheid in de stad met heel veel restaurants.
Drachten Openingstijden en winkels in Drachten.
Winkels in Drachten kun je vinden in één van de populaire winkelstraten zoals Noorderbuurt, Zuiderbuurt, Martin Luther Kingsingel, Noordkade of Zuidkade. Nieuwe meubels kun je vinden bij een woonboulevard zoals woonboulevard Martin Luther King. Bij ons vind je de openingstijden van al deze winkels en locaties in Drachten.
bed and breakfast in Drachten, Stadslogement de Steech.
Midden in het centrum van Drachten vindt u BB Stadslogement de Steech En kunt u vanuit bed and breakfast Stadslogement de Steech. boeken in Drachten, Smallingerland, Friesland, centrum, uitgaan. contact en route. Stadslogement De Steech Esther en Nynke Nicolai Kerkstraat 9 9203 CR, Drachten stadslogement@desteech.nl http//www.stadslogement.desteech.nl: English spoken and a little German and French.
Smokkelaars in de stad Drachten gps bedrijfsuitje personeelsuitje uitje teamuitje groepsuitje.
Smokkelaars in de stad Drachten GPS-stadsspel. PRIJS: 20, pp incl. boeken / contact. Programma Smokkelaars" in de stad." Met GPS op zoek naar smokkelwaar! Een uitje vol spanning! In de stad is er op diverse bijzondere plekken smokkelwaar zwart geld verstopt.
locaties Drachten stad.
Boek een overnachting in of in de buurt van Drachten via Booking.com. pagina laatst gewijzigd op zaterdag 23 december 2017 om 0951.: Party agenda Drachten zie ook: nu en straks. iframe srchttp//partyflock.nl/city_agenda/187THEMEdark: width600" height400" frameborder0/iframe." embed ical Agenda feed. agenda van Drachten.
Drachten stad TOT.
technische oplossingen voor de culturele sector. Meer over TOT. Tovenaar achter de schermen. TOT Alle producties stad. Alle voorstellingen in Drachten. vr 26 okt 18. Flip Fabrique Transit. wo 31 okt 18. Dance Company Nanine Linning Bacon. do 22 nov 18.
Home Museum Dr8888.
Gratis toegang voor inwoners Smallingerland. Vanaf 1 januari 2019 krijgen de inwoners van Gemeente Smallingerland gratis toegang tot Museum Dr8888. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en een bewijs van adres. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Hotels in Drachten Vind vergelijk geweldige aanbiedingen op trivago. trivago. trivago. trivago.
Hotel De Kan Hoeve Drachten. BB De Kan Hoeve is landelijk gelegen. Ligt 78, km van het centrum van Drachten. Ligt in de centrale driehoek van Friesland; Drachten, Leeuwarden en Heerenveen. Er zijn ruime kamers met ieder een eigen badkamer en op elke kamer een tv aanwezig.

Contacteer ons