Resultaten voor friesland drachten

friesland drachten
Drachten Wikipedia.
Naar moderne begrippen grootte, werkgelegenheid, openbare voorzieningen kan Drachten een stad genoemd worden; 5 het behoort echter niet tot de Friese elf steden, omdat het nooit stadsrechten heeft gehad in Friesland wordt voor dit soort plaatsen ook wel de term vlek/vlekke gehanteerd.
Servicepunten van De Friesland De Friesland Zorgverzekeraar.
Bereken uw premie. JIJ EN DE FRIESLAND. JIJ EN DE FRIESLAND. Het online platform voor klantverhalen, handige videos én inspiratie op het gebied van vitaal eten, ontspannen, wonen, werken en zorgen. Profiteer en geniet! Benieuwd naar uw premie van de kortlopende reisverzekering?
Drachten GGZ Friesland.
9202 NN Drachten. 9200 DA Drachten FACT 088-3365602 Polikliniek Ontwikkelingsstoornissen 088-3365601 IHT Acute dagbehandeling ADB 088-3365603 Van Andel ouderenpsychiatrie 088-3365688. Burgemeester Wuiteweg 140. 9203 KP Drachten. GGZ Friesland vindt het belangrijk om uw vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden.
Kringloopwinkel Hart in Friesland Drachten.
Als je contact wilt opnemen met de winkel, kun je dat doen via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Bekijk het overzicht van alle winkels in Drachten. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt van Drachten in Friesland. Hart in Friesland.
Klantenservice De Friesland Zorgverzekeraar.
Locaties en tijden. In Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Dokkum kunt u bij onze servicepunten gratis parkeren. Bij het servicepunt in Sneek kunt u aan de Singel betaald parkeren. Postbus 270, 8901 BB Leeuwarden. De Friesland heeft 560.000 klanten. Een 8.3 voor Klantcontacten.
Drachten WoonFriesland.
WoonFriesland is in het bezit van 2875 huurwoningen in Drachten. Drachten is hiermee qua inwonertal op Leeuwarden na de grootste stad van Friesland. Drachten behoort niet tot de Friese elf steden, dit komt omdat het dorp nooit stadsrechten heeft gekregen.
Drachten: twee na grootste stad in Friesland Reizen en Recreatie: Steden.
Daarvan wonen er rond de 45.186 in Drachten. Drachten heeft in het verleden nooit stadsrechten gekregen, maar als je onder andere kijkt naar industrie en het aantal inwoners, valt het wel onder een stad. Het is trouwens de tweede grote stad van Friesland.
Hart in Friesland Kringloopwinkel in Drachten.
BreukerVellingaWiersma Netwerk Notarissen te Drachten is met 4 juristen, en een team van 11 personen een van de grotere kantoren in de regio Drachten. Notaris Mr Hilbrand Breuker.: Wij werken graag samen met Hart in Friesland. Een aantal keren per jaar schakelen wij, vaak als executeur, Hart in Friesland in bij het leegmaken/ontruimen van een woning.
Bezienswaardigheden Drachten Wat te doen in Drachten Zoover.
Op Zoover vind je bovendien 27 vakantiefoto's' van Drachten. Lees de 55 reviews van vakantiegangers die op vakantie zijn geweest in Drachten. Ben je nog aan het oriënteren? Bekijk alle accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Vraag het Zoover.
Ontdek Drachten Friesland.nl Friesland.nl.
partners en sponsors. ondernemers contact travel trade pers zakelijk friesland. fy de en. WELKOM IN DRACHTEN. Drachten is de hoofdstad van de gemeente Smallingerland en is na Leeuwarden de grootste plaats voor wat betreft inwoners. Pas in de jaren 50 werd Drachten een groter dorp, maar inmiddels is er van alles te beleven.

Contacteer ons