Op zoek naar gemeente smallingerland drachten?

gemeente smallingerland drachten
Smallingerland Wikipedia.
Plaatsen in de gemeente Smallingerland Steden, dorpen en gehuchten: Boornbergum Drachten Drachtstercompagnie Go├źngahuizen Houtigehage Kortehemmen Nijega Opeinde Oudega Rottevalle Smalle Ee Tieke De Veenhoop De Wilgen. Buurtschappen: Buitenstverlaat Egbertsgaasten De Gaasten Galhoeke De Kooi Het Zuid Luchtenveld Middelburen Noordereind Opperburen Sytebuorren Uiteinde Wierren Zandburen.
Gemeente Smallingerland Openingstijden Gemeente Smallingerland Gauke Boelensstraat.
De Friese gemeente Smallingerland telt ruim 55.000 inwoners. De belangrijkste plaats in de gemeente is de stad Drachten, met ruim 45.000 inwoners. Verder omvat de gemeente de dorpen Opeinde, Oudega, Boornbergum, Rottevalle, Drachtstercompagnie, Houtigehage, De Wilgen, Nijega, De Tike, De Veenhoop, Kortehemmen, Go├źngahuizen en Smalle Ee.
Openingstijden Gemeente Drachten Smallingerland Gauke Boelensstraat 2 in Drachten.
De vestiging van Gemeentehuis Smallingerland die het meest in de buurt ligt van de Gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 is de Gemeentehuis Smallingerland aan de Gauke Boelensstraat 2. Meer gemeentehuis in Drachten Bedrijven in de buurt van Gemeente Drachten Smallingerland Gauke Boelensstraat 2 in Drachten.
Openingstijden Afvalbrengpunt Gemeente Smallingerland De Hemmen 99 in Drachten.
De vestiging van Afvalbrengpunt Gemeente Smallingerland die het meest in de buurt ligt van de aan de De Hemmen 99 is de Afvalbrengpunt Gemeente Smallingerland aan de De Boeg 5. Meer aanhangwagen in Drachten Bedrijven in de buurt van Afvalbrengpunt Gemeente Smallingerland De Hemmen 99 in Drachten.
Gemeente beboet winkels die op zondag opengaan.
Foto: Henk Stoelwinder In de buurgemeenten rinkelt de kassa juist vooral op zondag omdat veel mensen uit Drachten de weg hebben gevonden Gemeente beboet winkels die op zondag opengaan. di 28 november 2017 14.04 uur. De gemeente Smallingerland gaat winkeliers in Drachten beboeten als ze toch hun winkel openen op zondag 24 en 31 december.
Welkom in Smallingerland.
Welkom in Smallingerland. Ga direct naar: Zoeken Hoofdmenu Snelkoppelingen. Wij kunnen u helpen met.: Naar het Wmo-loket. Bijstand en zorgregelingen aanvragen. Iets doorgeven / melden. Pont De Grietman vaart weer. Dagelijks vanaf 10.00 uur tot 20.00 uur. Nominaties Rink van der Veldepriis. 3 schrijvers komen in aanmerking voor de prijs. Rink van der Veldepriis gecombineerd. Uitreiking samen met aftrap schrijversseizoen arkje. Subsidieregelingen Groene daken en regentonnen. Samenwijzer online Uw hulp bij het zoeken naar antwoorden op vragen over wonen, zorg, geld, werk, vervoer en actief zijn. Drachten wil je meemaken portal.

Contacteer ons