Resultaten voor drachten kerk

drachten kerk
PGDrachten.
Ulrike Rinsma Doll en ds. Jan Strikwerda De geestelij. Kerk en Samenleving. Kerk zijn.De Protestantse Gemeeente in Drachten is een christelijke kerk. Zij probeert op haar wijze. Taakgroep Mantelzorg Ondersteuning MZO van de Protestantse kerk in Drachten versie 3.0Als taakgroe.
Kerkgemeentes in Drachten 43 KerkdienstenFryslân.nl.
Parochie Adres Drachten. Gebouw de Rank aan de Kapel kerk Adres Drachten. gemeente Adres Drachten. Gereformeerde gemeente Adres de Singel 40, Drachten. Grote Kerk Adres Grutte Tsjerke, Zuidkade 19, Drachten. Diensten Fryske Earetsjinsten yn Grutte Tsjerke. Het Foarhûs Adres Drachten.
Victory Church Drachten.
Victory Church is een kerk in Drachten waar een ieder welkom is om het goede nieuws te horen dat God voor ons heeft. U komt binnen in een kerk waar de liefde van God centraal staat. Wij geloven in een God die ook vandaag nog steeds doet wat Hij zegt.
Arke Drachten.
Protestantse Wijkgemeente de Arke Drachten. Social media Arke. Welkom op de website van Drachten West, de Arke, onderdeel van de website van Drachten centraal. Inmiddels hebben wij een nieuwe website actief: www.arkedrachten.nl, waar we u graag naar toe verwijzen. Alle rechten voorbehouden.
Oase.
Sociëteit Nocht" en Wille" Informatie voor nieuwe leden De sociëteit Nocht en Wille is in 1985 in de toenmalige Fonteinkerk door enkele leden van de Gereformeerde kerk in Drachten opgericht. De doelstelling was om de contacten tussen de gemeenteleden te bevorderen.
Zuiderkerk.
PG Drachten Zuid @PGDrachtenZuid RT @foeeurope: As energy ministers from across the EU meet in Brussels to agree our energy future, were outside asking: which path will th. PG Drachten Zuid @PGDrachtenZuid De websites van de wijkgemeenten én de Grote Kerk krijgen een nieuwe URL waarin de kerknaam voorkomt: https//t.co/1CHA1eGmeN: Drachten.
Kerk Arke Drachten.
Geloof is de hartslag van je leven. Als kerk willen we, geïnspireerd door Gods woord en geleid door de Geest, een liefdevolle en bewogen kerk van Jezus Christus zijn voor iedereen. We zijn een missionaire gemeente met een diaconale inslag rondom jeugd en jongeren en willen dat alle generaties geraakt worden tijdens onze kerkdiensten en op andere momenten in de week. De Arke maakt als wijk west deel uit van de Protestantse Gemeente te Drachten; meer informatie over de andere wijken kun je vinden via http//www.pgdrachten.nl.:
Grote Kerk.
Bij de overgang naar de Protestantse Gemeente Drachten werd de Zuiderkerk wijkkerk van wijk Zuid en kreeg de Grote Kerk de status bovenwijks, dus voor heel Drachten, met een eigen bestuur, de stuurgroep die rechtstreeks valt onder de Algemene Kerkenraad.
Kapelgemeente Drachten.
Iedere zondagmorgen komen wij samen in de Kapelkerk, Berglaan 10, in het centrum van Drachten. U bent van harte uitgenodigd deze erediensten mee te maken. De morgendiensten beginnen om 9.30 uur. Tijdens alle samenkomsten is er voor de allerkleinsten crèche. Voor de kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar is er tijdens de ochtenddienst Zondagsschool. Vijf keer per jaar is er een Zangdienst om 16.30 uur. Meer info over onze kerkdiensten vindt u hier. Het laatste nieuws. Zeven redenen om naar de kerk te gaan.
Homepagina Vrije Baptistengemeente Bethel in Drachten.
Volg ons via. Vrije Baptistengemeente Bethel. De Bolder 75, 9206 AP Drachten. Postbus 554, 9200 AN Drachten. Openingstijden receptie: Maandag t/m vrijdag: 09.00 12.30 uur en 13.00 15.30 uur. Samenkomsten: Iedere zondagochtend om 09.00 en 11.30 uur en s avonds.

Contacteer ons