Zoeken naar massage in drachten

massage in drachten
Massage-Drachten Ontspanningsmassage.
Dan is een ontspanningsmassage erg geschikt. maar ook als je verder prima in je vel zit, kan een massage erg prettig zijn. Massage is kortom geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil laten verzorgen. Wat doet een ontspanningsmassage met je?
Masseur in Drachten massage-info.nl.
Alle Masseurs In de regio.: Kaart weergeven Masseur in Drachten. Massage-Drachten is een kleine massagepraktijk aan huis. U kunt bij ons terecht voor o.a. sportmassage, stoelmassage en ontspanningsmassage. Voor het maken van een. Manuele praktijk Anna Drachtstercompagnie. Manuele praktijk Anna is een professionele praktijk waar u terecht kunt voor behandeling van diverse klachten, maar ook gewoon ter ontspanning. In de omgeving binnen 10 km. Rebalanse 4 you Harkema. Rebalanse 4 you brengt je lichaam weer in balans met een heerlijke Aroma Touch massage.
Massage Drachten Massagepraktijk Romano Sandee te Groningen.
Masseur Romano Sandee van zijn gelijknamige massagepraktijk bedient vanuit Groningen verschillende plaatsen in het noorden van Nederland. In Drachten kan Romano diverse vormen van massage aanbieden, bijvoorbeeld.: Hot Chocolate Massage. Massage op locatie in Drachten. De massages worden op locatie in Drachten gegeven.
Elvarah Massages.
Of wil je jezelf gewoon eens verwennen met een ontspannende massage? Maak dan een afspraak met. Ook voor kinderen. Aandachts-TV door Thea Jurina uitzending 5.: Erica Masselink van massagepraktijk Elvarah. Nu ook in het Noorden.: Pijn en stressvermindering door geluidsgolventherapie.
Veiligheidscontrole nodig.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook. E-mailadres of telefoonnummer. Wil je lid worden van Facebook? Voer de onderstaande code in.
Massagepraktijk Equilibre Bakkeveen en Drachten.
Een stoelmassage is een korte maar zeer effectieve massage van hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen. De massage duurt 30 minuten en wordt gegeven over de kleding heen op een speciaal hiervoor ontwikkelde ergonomische stoel. Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Het geeft een ontspannen en verfrist gevoel. 30 minuten 30. Voor vragen kunt u mij altijd bellen of mailen. Het maken van een afspraak. Lange singel 5. 9243 KJ Bakkeveen. 9201 EN Drachten.
fitmassagejose.
Linde 55, 9204 AX Drachten. 06 12 60 20 36. Wie is José. Afspreken en route. Massages en tarieven. Diverse informatie, gastenboek. Welkom op de site van Fitmassage@jose. Kijk eens rustig rond op mijn site, heb je nog vragen of opmerkingen, bel of mail gerust. Misschien kan ik je binnenkort verwelkomen in mijn praktijk. Een massage nemen omdat je het gewoon verdient, ook al zijn er geen aanwijsbare klachten.
jitrudee thai massage.
Jitrudee Thai Massage. Oude Weg 18, Drachten. U bent van harte welkom in een rustgevende sfeer, waar u door klantvriendelijke dames wordt ontvangen. Onze masseuse hebben jarenlange ervaring met het verhelpen van stijve spieren en gewrichten, nek en rugklachten, vermoeidheid en stress.
Massage-Drachten Sportmassage en Stoelmassage.
Meer weten over een massage of een afspraak maken? Op deze site treft u veel informatie aan over diverse soorten massages. Naar aanleiding hiervan kunt u een afspraak maken voor een massage. Een website kan echter het persoonlijk gesprek niet vervangen.

Contacteer ons