Zoeken naar de bios drachten

de bios drachten
Kinderen beleven prachtige middag bij De Bios Drachten sc Heerenveen.
Het is zomaar een greep uit de vele vragen die jonge fans gister in De Bios Drachten aan Marco Rojas, Morten Thorsby en Lucas Woudenberg stelden. Ruim 100 fans genoten daar van een echte sc Heerenveen-middag bij kidspartner De Bios Drachten.
Adverteren in De Bios Drachten?
In De Bios in Drachten is het mogelijk om een commercial op het filmdoek te plaatsen. De bioscoop heeft zeven verschillende zalen waar de commercial getoond kan worden. De advertentiemogelijkheden hangen af van de gewenste inhoud en verspreiding van de commercial.
De Bios Drachten presenteert Doof Kind De Feanster.
De onvoorwaardelijke acceptatie van zijn doofheid biedt gelegenheid tot het aan de orde stellen van allerhande vragen, die variëren van de problemen van het grootbrengen van een doof kind en de effecten daarvan op de overige gezinsleden tot aan de soms absurde gevolgen van een gehandicaptenstatus. Doof Kind is vanaf 13 juni te zien in De Bios Drachten.
Pathé Groningen, Groningen Pathé.
zaterdag en zondag. vanaf 1000: uur. Zaal 1: 545 stoelen. Dolby Digital 7.1. Ja, neem hiervoor contact op met de Pathé Klantenservice via pathe.nl/klantenservice. Tijden en Tickets. Pathé Unlimited Gold. Werken bij Pathé. Nu te zien. Pathé Ladies Night. Pathé 50PLUS BIOS.
Officiële site van de Nederlandse Queen Fanclub.
NNO brengt symfonisch eerbetoon Lees meer over: A Symphonic Tribute to Queen. Geplaatst door: Hannie Roggeveen. Queen Rock Montreal in Drachten. In de Bios in Drachten. Op dinsdag 25. Lees meer over: Queen Rock Montreal in Drachten. Geplaatst door: Hannie Roggeveen.
Er is maar één NPO Radio 2.
Kun je geen genoeg krijgen van soul jazzmuziek? Op het digitale themakanaal NPO Radio 2 Soul Jazz kun je 24 uur per dag genieten van de beste soul en jazz! Luisteren kan via DAB, de kabel, online en via de app.
Voordeel met je biebpas.
Bij De Bios Drachten kun je op alle dagen van de week genieten van de nieuwste films. Kijk voor het actuele aanbod en de openingstijden op de website van De Bios Drachten. Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je 1, korting, deze korting geldt voor één persoon per pas.
De Bios Drachten, Friesland Uitzinnig.nl.
leuk niet leuk. De Bios Drachten is een grote bioscoop, net achter het uitgaanscentrum van Drachten. In deze bioscoop met zeven zalen worden de actuele topfilms getoond. De Bios heeft regelmatig Specials voor een bijzonder filmbezoek. Zo is er Donderdagavond Movie Night eten in Yankee Doodle en daarna gratis naar de film en Ladiesnight.
Regio Agenda Hotel Drachten.
Een zeer afwisselend landschap bestaande uit meren, petgaten., Combineer uw bezoek aan Hotel Drachten met een dagje Leeuwarden. Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland, het start en eindpunt van de Elfstedentocht én verkozen tot de Culturele Hoofdstad van. Er gaat niets boven Groningen!
de Bios Drachten Alle uitjes voordeeluitjes Nederland.
De bioscoop beschikt eveneens over een breed assortiment met eten en drinken, welke tevens in de zalen zelf genuttigd mogen worden. Voor een gezellig avondje uit is de Bios Drachten een uitgelezen plek. Ga naar de website van de Bios Drachten.

Contacteer ons