Resultaten voor drachten centrum

drachten centrum
Vakantie Reviews Drachten Friesland vakantie, hotels, last minutes Zoover.
Zorg voor natuur. Op vrijdagmiddag nog even het centrum van Drachten in geweest. Het centrum is niet groot maar heeft alles wat je zoekt. Aan de Zuidkade vooral veel eetgelegenheden. Verder ligt Drachten behoorlijk centraal ten opzichte van steden als Leeuwarden en Heerenveen.
Bowling Partycentrum Drachten Gezellig bowlen met vrienden en familie!
Bel ons op 0512 522 827 om te reserveren of reserveer direct online. Bowling Partycentrum Drachten is er voor een gezellig avond bowlen en borrelen, heerlijk eten en bowlen, magic bowlen en kinderfeestjes. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.
Huis Hypotheek Drachten-Centrum te Drachten Informatie over de dienstverlener.
Je betaalt dan afhankelijk van de diensten die je afneemt een bepaalde vergoeding, de prijs hiervan is 20 per maand. Een dienstverleningsdocument informeert over de werkzaamheden die een dienstverlener voor jou kan doen en wat je moet betalen voor het advies of de dienst.
bed and breakfast in Drachten, Stadslogement de Steech.
contact en route. Logeren in hartje centrum Drachten. Midden in het centrum van Drachten vindt u BB Stadslogement de Steech En kunt u vanuit bed and breakfast Stadslogement de Steech. boeken in Drachten, Smallingerland, Friesland, centrum, uitgaan. contact en route.
Nieuwe passantenhavens voor motor en zeiljachten in het winkelcentrum van Drachten! 2.
De passantenhaven langs het Moleneind in Drachten naast Grand Café De 2Heeren in het centrum telt 20 ligplaatsen en beschikt over alle belangrijke gangbare voorzieningen voor pleziervaarders, dus ook een sanitairgebouw. Hier kan door passanten worden overnacht met ingang het watersportseizoen van 2016.
Dierenziekenhuis Drachten Adoptie centrum.
Wilt u op de hoogte blijven van de dieren in ons adoptiecentrum en bent u in het bezit van een Facebook account? Like de pagina van het Dierenziekenhuis Drachten en u krijgt automatisch een nieuwsbericht. Dierenziekenhuis Drachten De Bolder 74 9206 AR Drachten tel0512-513627: disclaimer algemene voorwaarden Grasgroen Media.
Hotels in Drachten Vind vergelijk geweldige aanbiedingen op trivago. trivago. trivago. trivago.
Ligt 78, km van het centrum van Drachten. Ligt in de centrale driehoek van Friesland; Drachten, Leeuwarden en Heerenveen. Er zijn ruime kamers met ieder een eigen badkamer en op elke kamer een tv aanwezig. U kunt heerlijk wandelen en fietsen in de nabij gelegen natuurgebieden.
Drachten. wil je meemaken. Alles wat je wilt weten over Smallingerland!
Fries expressionisme: Not afraid of the new Cultuur 14 okt 2018 24 feb 2019. Inloopmiddag: Historisch Drachten Cultuur 20 feb 2019. Simmerdeis Cultuur 27 jun 2019 30 jun 2019. Actueel Meer bekijken. 20 februari ditissmallingerland. Omgevingsvisie: Leefbare dorpen en wijken.
Huis Hypotheek Drachten geeft 100% onafhankelijk advies.
Nu gesloten Bel me terug. Huis Hypotheek Drachten. Huis Hypotheek Drachten. Je krijgt persoonlijk en onafhankelijk financieel advies in onze vestiging aan de Zuidkade in Drachten. De vakkundige adviseur helpt je met al je vragen. Woon je in Drachten en omstreken?
Appartement drachten centrum Trovit.
Bevindt zich in 9203 AT, Drachten, Smallingerland, Friesland. Wonen in een gemeentelijk monument in het centrum van Drachten in de Papagaaienbuurt! Op de hoeklocatie aan Houtlaan/Torenstraat staat deze hoekw. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van appartement drachten centrum.

Contacteer ons