Meer resultaten voor drachten centrum

drachten centrum
Bowling Partycentrum Drachten Gezellig bowlen met vrienden en familie!
Prijs op basis van 6 personen per baan en maximaal 80 personen. Bel ons op 0512 522 827 om te reserveren of reserveer direct online. Bowling Partycentrum Drachten is er voor een gezellig avond bowlen en borrelen, heerlijk eten en bowlen, magic bowlen en kinderfeestjes.
Tarieven Centre Squash Drachten.
29 maart 2017. Froconsur / CS Drachten 1 Landskampioen Eerste Divisie. 31 januari 2017. Friks maakt nieuwe website CSD. Blijf op de hoogte van alle Centre Squash Drachten acties en evenementen.: Copyright 2016 Centre Squash Drachten. CS Drachten 1. Wat is Squash?
De 6 beste hotels in Drachten Prijzen vanaf 50.
Bed and Breakfast Drachten. 96, Voortreffelijk 244 beoordelingen. Alles in 1. Parkeren voor de deur, prettige kamer met hotel faciliteiten aan alles is gedacht. Heerlijk uitgebreid ontbijt. Toon meer Toon minder. Stadslogement de Steech. 96, Voortreffelijk 55 beoordelingen. Midden in centrum.
Hotels in Drachten Vind vergelijk geweldige aanbiedingen op trivago. trivago. trivago. trivago.
Ligt 78, km van het centrum van Drachten. Ligt in de centrale driehoek van Friesland; Drachten, Leeuwarden en Heerenveen. Er zijn ruime kamers met ieder een eigen badkamer en op elke kamer een tv aanwezig. U kunt heerlijk wandelen en fietsen in de nabij gelegen natuurgebieden.
Prettig Parkeren Vind de beste parkeerplek in de binnenstad!
Prettig Parkeren levert en exploiteert dienstverlening voor actuele parkeerinformatie. Het doel is parkeerinformatie voor iedereen toegankelijk en transparant te maken. Informatie Contact Parkeeradvies op uw site: maak uw eigen kaart Voor gemeenten Voorwaarden. 2018 Prettig Parkeren Voorwaarden. 2018 Prettig Parkeren info.
Centrum WoonFriesland.
In het Centrum van Drachten wonen ruim duizend mensen. Drachten staat bekend om de leuke winkels en wordt dan ook hoog beoordeeld door de bewoners. Het centrum van Drachten is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, fiets en auto.
Jij kunt het! Bewegingscentrum Drachten.
Samen met anderen de energie voelen? Dan ben je bij Bewegingscentrum Drachten aan het juiste adres! Bekijk hier welke groepslessen we allemaal aanbieden. Voor de jeugd. Ook voor kinderen in de leeftijd 2 t/m 15 jaar hebben wij verschillende leuke activiteiten.
Cafetaria Centrum Drachten. Horecasite.
Cafetaria Centrum Drachten. Cafetaria Centrum Drachten. Prijs op aanvraag. Foto's' 11 fotos. EDENS MAKELAARS: In het centrum van Drachten, gelegen aan de drukke winkelpromenade met een veelheid aan landelijke detailhandel en horeca, bieden wij aan Snackbar Cafetaria: t Centrum. Het bedrijf is goed ingericht en beschikt o.
Grafisch Centrum Drachten Kopieer en printwerk voor verenigingen, bedrijven en particulieren.
Meedoen en werken op het Grafisch Centrum Drachten. Het team vertelt. Deze maand, de verhuizing. Naar onze acitiviteiten. Ondersteuning aan huis of op locatie? Naar contact formulier. Grafisch Centrum Drachten is onderdeel van.: WIL maakt deel uit van.: Grafisch Centrum Drachten.
Bibliotheek Drachten Smallingerland.
Bibliotheek Drachten Smallingerland. Bibliotheek Drachten ligt in het centrum van Drachten. 9203DD Drachten Telefoon. 31 0512512680 E-mail. 1000: 1700: uur 1900: 2100: uur woensdag. 1000: 1700: uur donderdag. 1000: 1700: uur 1900: 2100: uur vrijdag. 1000: 1700: uur 1900: 2100: uur zaterdag.

Contacteer ons