Resultaten voor drachten centrum

drachten centrum
Hotels in Drachten Vind vergelijk geweldige aanbiedingen op trivago. trivago. trivago.
Er zijn twee ramen zodat er altijd zonlicht genoeg is gedurende de dag.De kamer is meestal ingericht met wit en rosé en alles meubels zijn relatief nieuw. 10 minute naar centrum Drachten de, busthalte en suppermarkt lopen Het centrum van Groningen en Leeuwaarden liggen op slecht 30 minuten met de auto of de bus.
Home.
Via deze website wil winkeliersvereniging haie u informeren over de activiteiten die plaatsvinden in het centrum van Drachten. U vindt op deze site een overzicht van de activiteiten die georganiseerd worden door de haie. Het centrum van Drachten is compleet, compact en zeer praktisch voor wekelijkse boodschappen of funshopping.
Centrum talent Home.
di en wo: 0900: 1200: uur. Van Knobelsdorffplein 121 Drachten. Wie zijn wij. Talent centrum voor vrijwillige inzet is de vrijwilligerscentrale voor de gemeente Smallingerland. We zetten ons in voor de verschillende manieren waarop mensen zich vrijwillig inzetten voor anderen.
Drachten. wil je meemaken. Alles wat je wilt weten over Smallingerland!
Tentoonstelling Bestemming Drachten opent op 29 juni! 26 juni ditissmallingerland. Doe je ook mee? Beleef het in Drachten. Drachten wil je meemaken. wil je meemaken 2018. Vul de enquête in, upload jouw foto en maak kans op één van de te gekke prijzen!
In het centrum gelegen restaurants in Drachten Eet.nu.
Waar heb je zin in? In het centrum gelegen restaurants in Drachten. Alle In het centrum gelegen restaurants in Drachten. Uit eten in Drachten? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Appartement drachten centrum Trovit.
Trovit Appartement Friesland Smallingerland Drachten Appartement drachten centrum. Je zoekopdracht: Appartement drachten centrum. 1-6 van de 6 gevonden koopwoningen. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email appartement drachten centrum. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid.
Parkeren Drachten.
In en bij het centrum van Drachten is voldoende parkeergelegenheid op zowel betaalde als onbetaalde parkeerplaatsen. In het centrum is de parkeerduur beperkt. Onbeperkt kunt u parkeren op één van de parkeerterreinen. Betaald parkeren Drachten. Parkeren centrum Drachten. In het centrum van Drachten geldt betaald parkeren op.:
Huurwoningen Centrum, Drachten Huizen te huur in Centrum, Drachten funda.
Makelaar in de buurt. Woningtypen in Centrum, Drachten. Huurwoningen in Centrum, Drachten. Appartementen te huur in Centrum, Drachten. Nieuwbouwwoning te huur in Centrum, Drachten. Verhuurde woningen in Centrum, Drachten. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact.
Te huur centrum drachten Trovit.
De Wetterwille, Drachten, 9207 Bm, Friesland. afstand zijn de uitvalswegen naar Leeuwarden, Groningen en Heerenveen en ook het centrum van Drachten is binnen 10 minuten fietsen bereikbaar. Vergelijkbare woningen te huur: te huur per direct drachten, te huur huis twee gezinnen.
Medisch Centrum de Poort.
Welkom op de website de huisartsen van Medisch Centrum de Poort in Drachten. Naast informatie over de huisartspraktijken kunt u hier informatie vinden over andere aanbieders van zorg in en om Drachten. Alle huisartspraktijken van ons centrum hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Contacteer ons