Resultaten voor massagesalon drachten

massagesalon drachten
Elvarah Massages.
Wilt u een massage voor uw baby of leren deze massage zelf aan uw kind te geven? Heb je het idee dat je alleen maar uit hoofd bestaat en wil je je lichaam weer voelen? Of wil je jezelf gewoon eens verwennen met een ontspannende massage?
Masseur in Drachten massage-info.nl.
Alle Masseurs In de regio.: Kaart weergeven Masseur in Drachten. Massage-Drachten is een kleine massagepraktijk aan huis. U kunt bij ons terecht voor o.a. sportmassage, stoelmassage en ontspanningsmassage. Voor het maken van een. Manuele praktijk Anna Drachtstercompagnie. Manuele praktijk Anna is een professionele praktijk waar u terecht kunt voor behandeling van diverse klachten, maar ook gewoon ter ontspanning. In de omgeving binnen 10 km. Rebalanse 4 you Harkema. Rebalanse 4 you brengt je lichaam weer in balans met een heerlijke Aroma Touch massage. Er wordt gebruik gemaakt van 8 pure essentiële olieën elk met hun eigen. In de omgeving binnen 15 km. We leven in een maatschappij die veel van ons vraagt. Ongemerkt sluipt er spanning in het lichaam en gunnen we ons geen tijd om die spanning te verminderen.Tot. Praktijk Release MARUM. Ontspanningsmassage Massage helpt het lichaam en de geest te ontspannen. Bij massage bied je jezelf een moment van rust en aandacht, warmte en koestering. Je voelt en. De Kameleon Schoonheids en Massagesalon Gorredijk.
Massage-Drachten Sportmassage en Stoelmassage.
Massage-Drachten is een kleine gediplomeerde massagepraktijk voor sporters en niet-sporters, waar klantgerichtheid centraal staat. U kunt bij mij terecht voor diverse soorten massages een sportlichamelijk onderzoek en voor het tapen en bandageren. Meer weten over een massage of een afspraak maken?
Massagepraktijk Equilibre Bakkeveen en Drachten.
9243 KJ Bakkeveen. 9201 EN Drachten. Door mijn lidmaatschap van de beroepsvereniging VBAG komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. De hoogte van uw vergoeding wordt bepaald door uw polis. De beroepsvereniging heeft een klacht en tuchtrecht.
fitmassagejose.
Het is vrij normaal om een bezoek aan kapper, schoonheidsspecialiste of zelfs pedicure te brengen, maar helaas ga je niet met hetzelfde gemak naar een masseur. Dat is toch jammer! Sta even stil bij jezelf en gun je een moment van rust! 9204 AX Drachten.
Massagestudio Feelinggood.
Feeling Good is gestopt per 15 december 2017! Na vele mooie jaren is de tijd gekomen dat wij zijn gestopt met onze massagestudio. Wij willen onze cliënten bedanken voor de fijne massage-uurtjes en het vertrouwen dat jullie ons gegeven hebben.
jitrudee thai massage.
Geldig van 19 februari tot en met 31 maart 2018! Nieuw in Drachten! De eerste Thaise massagesalon in Friesland! Geopend op 15 september 2017.: Jitrudee Thai Massage. Oude Weg 18, Drachten. U bent van harte welkom in een rustgevende sfeer, waar u door klantvriendelijke dames wordt ontvangen.
Massage-Drachten Ontspanningsmassage.
spanningshoofdpijn, chronische vermoeidheid, stijve nek en rug, slaapproblemen worden verzacht. Ook zul je merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden. Hoe ziet een behandeling eruit?

Contacteer ons