Resultaten voor restaurant drachten

restaurant drachten
Sûnenz // Sûnenz Centrum Horecaplein.
De Bios Drachten. Het Horecaplein van Sûnenz heeft een Grand Café en een mooi restaurant. In het restaurant kunt u elke dag hier terecht voor een lunch en hoofdgerecht. De lunch is vanaf 4, van 12.00 tot 17.00 uur te bestellen.
Graancirkel Drachten.
Loop het water je in de mond, rommelt je maag en kun je niet wachten om aan te schuiven? Plan nu je bezoek aan de Graancirkel! Home Trakteer jezelf. Home van Brood naar GC. Restaurant de Graancirkel. Drachten, FR, 9203CZ.,
Restaurant Koriander in Drachten.
Korting op restaurants per mail ontvangen? Zoek een restaurant. Zoek een deal. Restaurant Koriander in Drachten. Over Restaurant Koriander. Burgemeester Wuitenweg 18, 9203 KK Drachten. Sinds 1994 runnen Jan en Corry Gaanstra hun restaurant en inmiddels staat het restaurant op de internationale culinaire kaart.
Drachten Wereldrestaurant Omnia combineert de lekkerste keukens Drachtster Courant.
Grenzeloos genieten van wereldse gerechten in een sfeervolle entourage. Dat is het motto van het nieuwe wereldrestaurant Omnia aan het Raadhuisplein 55 in Drachten, boven de Mediamarkt. Het nieuwste restaurant in Drachten combineert op de kaart de heerlijkste gerechten uit verschillende keukens.
Michelin Restaurants Drachten: Gids van de beste restaurants van Drachten.
Restaurants Michelin Drachten. Alle Michelin restaurants in Drachten: sterrenrestaurants in Drachten en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Drachten. Alles van ViaMichelin: Drachten.
t Smelnehûs.
De 10 beste restaurants voor diners in Drachten TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Beste restaurants voor diners in Drachten, Nederland. Restaurants in Drachten. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Restaurants voor diners in Drachten. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Restaurants in Drachten en omgeving Restaurants.nl.
Yankee Doodle Amerikaans Martin Luther Kingsingel 66, Drachten, ma di wo do vr za zo restaurant. t Jagertje Hollands Stationsweg 231, Drachten, wo do vr za zo restaurant. De Haven De Hemmen 2, Drachten, ma di wo do vr restaurant.
Bysûnder // Restaurants Locaties Drachten.
Home Restaurants Locaties Drachten. In de open keuken van Restaurant Bysûnder in Drachten kun je zien hoe de koks de gerechten voorbereiden en welke producten ze daarbij gebruiken. De levendige sfeer die hierdoor ontstaat combineert goed met de gezellige kleuren die we in het restaurant hebben gebruikt.
Restaurant Ziekenhuis Nij Smellinghe.
Restaurant bij de polikliniekingang.: Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur. Vers bereide maaltijden. Daarnaast Nij Smellinghe beschikt als één van de weinige ziekenhuizen over een eigen keuken. Dat betekent dat de maaltijden dagelijks in het ziekenhuis vers worden bereid. Doordat we werken met een componentenmenu, heeft u veel keuzemogelijkheden om uw eigen maaltijd samen te stellen. Zo snel mogelijk nadat u bent opgenomen, neemt de voedingsassistent contact met u op om uw maaltijdwensen of het voorgeschreven dieet met u te bespreken. De maaltijden worden geserveerd.: tussen 07.00-07.30 uur ontbijt. tussen 12.00-12.30 uur warme maaltijd. tussen 17.15-17.45 uur broodmaaltijd. 0512 58 88 88 info@nijsmellinghe.nl Compagnonsplein 1, Drachten.

Contacteer ons