Resultaten voor restaurant drachten

restaurant drachten
Horeca groothandel Bidfood voorheen Deli XL.
Horeca groothandel voor foodprofessionals. Bidfood voorheen Deli XL is dé online groothandel voor horeca en totaalleverancier in de foodservice markt. Van restaurant tot cafetaria en van hotel tot sportkantine en de institutionele zorg: voor iedere foodprofessional hebben wij een passend aanbod.
Restaurant-vacatures in Drachten september 2017 Indeed.nl.
El Pacho Drachten Drachten. Een collega die een passie heeft voor de horeca, die niets liever wil dan hard werken in ons geweldige en sfeervolle restaurant met ons top team. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor El Pacho Drachten Vacatures in Drachten.
Palm Party House bowlen, eten, kinderfeest, live, muziek, gourmet in Zwijndrecht.
Iedere zaterdag hebben wij live muziek, verzorgd door wisselende bands. U kunt eten bij de band of in het restaurant, afgescheiden van de live muziek. Bekijk hier de sfeerimpressie. Wij hebben voor de kinderen diverse leuke kinderfeestjes en discobowlen. Voor een avondje uit hebben wij arrangementen van 2 tot 300 personen variërend van bowlen met een hapje en een drankje tot een uitgebreid all-in arrangement.
Michelin Restaurants Drachten: Gids van de beste restaurants van Drachten.
Restaurants Michelin Drachten. Alle Michelin restaurants in Drachten: sterrenrestaurants in Drachten en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Drachten. Alles van ViaMichelin: Drachten.
Home Starbucks Coffee Company.
Samen met Starbucks zet jij je in voor de koffieboeren in Oost-Afrika. Bedrijfsethiek en naleving. Diversiteit bij Starbucks. Een ander soort bedrijf. Onze missie: de menselijke geest inspireren en voeden, en dat doen we met één persoon, één kop en één buurt tegelijk.
Eetcafé De Zaak Borrel Burgers Diner.
Kom langs laat je verrassen door een van de 25 overheerlijke biertjes! Zin in een dubbel avondje uit? Dit kan op dinsdag., woensdag of donderdag bij De Zaak De Bios Drachten. Voor slechts 1900, per persoon koop je een burgermenu.
De Orchideeën Hoeve: Vlindertuin Tropische tuinen Orchideeën.
De Orchideeën Hoeve wint Award Mooiste Indoor Zoo. De Orchideeën Hoeve is door ZooSite, de grootste onafhankelijke nieuwswebsite voor dierentuinen en liefhebbers in de Benelux, uitgeroepen tot Mooiste Indoor Zoo in de. Van verjaardagsfeest tot bruiloft, stel jouw ideale groepsuitje zelf samen!
Graancirkel Drachten.
Loop het water je in de mond, rommelt je maag en kun je niet wachten om aan te schuiven? Plan nu je bezoek aan de Graancirkel! Home Trakteer jezelf. Home van Brood naar GC. Restaurant de Graancirkel. Drachten, FR, 9203CZ.,

Midden in Friesland, tussen de Friese meren en de Wouden ligt Restaurant Koriander in het hart van Drachten. Sinds 1994 runnen Jan en Corry Gaastra hun restaurant, inmiddels staat het op de internationale culinaire kaart. Eerst hadden zij hun pand in het Friese Bergum.
Eten en drinken Informatie Schouwburg De Lawei.
Burgemeester Wuiteweg 24. 9203 KL Drachten. 9200 AA Drachten Kaartverkoop en service. Openingstijden kaartverkoop en receptie. di t/m vr 10.00 17.00. zaterdag 15.00 17.00 uur. Is er s avonds een voorstelling, dan blijft de kaartverkoop open tot aanvang van de voorstelling.

Contacteer ons