Resultaten voor drachten heerenveen

drachten heerenveen
Heerenveen Van der Valk Hotel Drachten.
Van der Valk Hotel Drachten. Menu Search NL phone-number. Mijn Valk Account. Wanneer u een Valk Loyal account heeft en bij ons overnacht, dan spaart u automatisch voor korting op uw volgende verblijf." 31 0512 52 07 05 31 0512 52 07 05 24u bereikbaar lokaal tarief. Ruime vergaderzaal van ca. Diverse opstellingen mogelijk. Geschikt in theateropstelling voor maximaal 70 personen. De zaal is voorzien van beamer met HDMI-aansluiting, scherm en flip-over. Tevens bevindt zich ook hier een trainerskit met daarin alle kantoorbenodigdheden, is er de beschikking over volledig gratis draadloos internet. In de zaal staat een frisdrankkoelkast. Naast de zaal bevindt zich een koffiecorner. Hier kan onbeperkt koffie en/of thee genuttigd worden. Hiervoor berekenen wij een toeslag per persoon per dagdeel. De 3 zalen Heerenveen, Joure en Sneek zijn samen te koppelen waardoor hier in theateropstelling maximaal 275 personen kunnen plaatsnemen.
Autorijschool ADAM Drachten Heerenveen Leeuwarden Friesland Autorijschool ADAM.
Zoals je ziet zijn er genoeg redenen om bij ons je rijbewijs te halen, dus woon je in de omgeving van Drachten, Heerenveen of Leeuwarden? Aarzel dan niet langer en neem direct contact op om een afspraak te maken voor een gratis proefles!
Ford Sutherland. Autobedrijf sinds 1968 in Noord Nederland.
Rijd dan eens naar Ford Sutherland, een van de grootste occasiondealers van Friesland. Op onze vestigingen in Heerenveen, Joure, Gorredijk, Drachten en Wolvega staan ruim 500 jonge en oudere occasions van diverse automerken gepoetst en grondig gecheckt klaar om door u bekeken te worden.
Home Pata Negra.
Pata Negra Drachten, Sneek, Leeuwarden en Heerenveen! Alle vestigingen zijn zeven dagen per week geopend vanaf 1700: uur. Buiten de bovengenoemde reguliere openingstijden zijn wij alleen in overleg voor reservering van groepen, feesten en partijen geopend. Pata Negra Drachten. 9203 CD Drachten.
Investeringsagenda Drachten Heerenveen Verbetering Infrastructuur Wat we nu doen Informatiedossier Provincie Fryslan.
Investeringsagenda Drachten Heerenveen. Home Wat we nu doen Verbetering Infrastructuur Investeringsagenda Drachten Heerenveen. Het d oel van de Investeringsagenda is het verbeteren van de bereikbaarheid en ruimtelijk-economische structuur van beide plaatsen. De agenda is de compensatie van het niet doorgaan van de spoorlijn Groningen Heerenveen.
Occasions Friesland Tweedehands auto kopen Van den Brug.
Het dealerschap van Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en KODA volgde met de jaren. Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vind je de vestigingen van Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.
Spoorlijn Groningen Heerenveen Wikipedia.
In 2008 werd de lijn opgenomen in het regionaal mobiliteitsfonds dat de noordelijke provincies hebben afgesproken met Camiel Eurlings, de minister van Verkeer en Waterstaat. De lijn moest een verbinding gaan vormen tussen de bestaande stations Groningen en Heerenveen, met twee nieuwe te bouwen stations te weten station Drachten en station Leek.
Installatiebedrijf Hoekstra.
Installatiebedrijf Hoekstra Heerenveen Drachten BV volgt de markt op de voet en maakt voortdurend gebruik van de allernieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van elektrotechnische en klimaatinstallaties. Wij kunnen met trots zeggen dat ons bedrijf klaar is voor uw toekomst.
Home De Lachende Koe.
Bij de Lachende Koe werken we alleen met verse ingrediënten van uitstekende kwaliteit. Wij zijn dan ook trots op onze producten en op onze leveranciers. Dagelijks beleveren zij onze eetcafés waar alles dagvers voor u wordt bereidt. Lachende Koe Leeuwarden. Lachende Koe Drachten. Lachende Koe Heerenveen.
Dé Nissan dealer van Friesland: Nissan Dealer of the Year 2018.
Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Nissan, Renault en Dacia. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop.

Contacteer ons