Meer resultaten voor inwoners drachten

inwoners drachten
Drachten Inwoneraantal en Cijfers Drachten.
Hoeveel inwoners heeft Drachten? Drachten ligt in de gemeente Smallingerland in de provincie Friesland. Aantal inwoners Drachten: 44.605. Inwoners 0 tot 15 jaar.: Inwoners 15 tot 25 jaar.: Inwoners 25 tot 45 jaar.: Inwoners 45 tot 65 jaar.: Aantal huishoudens Drachten.
Zonneplan Zonnepanelen Drachten.
Zonnepanelen in Drachten. De inwoners van gemeente Smellingerlân verduurzamen. Er wordt gewerkt aan een samenleving waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Op het gebied van zonnepanelen liggen er nog wel mogelijkheden want omliggende gemeenten Tytsjerksteradiel en Opsterlân doen het iets beter.
Zes aanhoudingen in hennepzaak politie.nl.
Ga naar content Zes aanhoudingen in hennepzaak. Drachten De politie heeft vanochtend, op dinsdag 13 maart 2018, zes inwoners uit Drachten aangehouden in een henneponderzoek. Vier mannen van 28, 29, 33 en 51 jaar en een 41-jarige vrouw werden aangehouden op verdenking van het kweken en handelen in hennep.
Meer informatie over Drachten FietshurenDrachten.nl.
Hoewel een grote plaats behoort Drachten niet tot de Friese elf steden; Drachten heeft nimmer stadsrechten gekregen maar op grond van de grootte, industrie en openbare voorzieningen kan Drachten een stad genoemd worden. Begin jaren vijftig van de 20e eeuw telde Drachten tienduizend inwoners.
Waterhardheid Drachten Waterhardheid.nl.
Drachten is een gemiddeld grote woonplaats met 44.880 inwoners. Drachten maakt deel uit van de gemeente Smallingerland. Die bevindt zich in de noordelijke provincie Friesland. Persoonlijke beleving tamelijk hard leidingwater Drachten. De gewaarwording van een gegeven hardheid is erg subjectief.
Adressen en postcodes van de wijk Drachten Postcode bij adres.
Drachten is een wijk in de gemeente Smallingerland en ligt in de provincie Friesland. Het inwonersaantal van de wijk Drachten is 44.660. Demografische gegevens van gemeente Drachten. Wijk Drachten telt in totaal 44.660 inwoners waarvan er 49% man en 51% vrouw zijn.
Gemeente Smallingerland in Drachten De Telefoongids.
De Friese gemeente Smallingerland telt ruim 55.000 inwoners. De belangrijkste plaats in de gemeente is de stad Drachten, met ruim 45.000 inwoners. Verder omvat de gemeente de dorpen Opeinde, Oudega, Boornbergum, Rottevalle, Drachtstercompagnie, Houtigehage, De Wilgen, Nijega, De Tike, De Veenhoop, Kortehemmen, Goëngahuizen en Smalle Ee.
Alle inwoners Drachten Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Drachten, die ook te vinden zijn in de rubriek alle inwoners! Ing Bank Drachten. Ing Bank Telefoonnummer Drachten. De Friesland Zorgverzekeraar Drachten. Dierenarts De Boer Openingstijden Drachten. Kpn Winkel Drachten.
Vier het 100-jarig bestaan van Dada in Drachten in 2018 Friesland.nl.
Daarbij werkt het museum samen met andere culturele partners, ondernemers en inwoners van Drachten om van hun woonplaats de kleurigste stad in Nederland te maken. In de straten van Drachten is bijvoorbeeld een Dada Poëzieroute te volgen, er wordt een Dada modeshow georganiseerd en er verschijnen reusachtige Stijlmeubels op de pleinen.
Smelne's' Erfskip.
Magazine 46 juni 2018. Opdat we niet vergeten. Magazine 45 januari 2018. Fietsroutes Smallingerland en wandelroute Smallingerland. Lijst met namen in film Drachten 1954. Verkoop boek 70 jaar ziekenhuis in Drachten. Open Monumentendagen in Smallingerland 10 en 11 september 2016.

Contacteer ons