Resultaten voor bioscoop drachten

bioscoop drachten
Eetcafé De Zaak Borrel Burgers Diner.
Kom langs laat je verrassen door een van de 25 overheerlijke biertjes! Zin in een dubbel avondje uit? Dit kan op dinsdag., woensdag of donderdag bij De Zaak De Bios Drachten. Voor slechts 1900, per persoon koop je een burgermenu.
KijkBijMij advies via live video interactie.
s-Hertogenbosch, 25 januari 2019 Op woensdag 23 januari 2019 heeft Kijk Up B.V, holding van de gelicenseerde namen MyCom en KijkBijMij faillissement aangevraagd bij de rechtbank. Het huidige businessmodel is definitief achterhaald, stelt Algemeen directeur Marco Heestermans van Kijk Up.
Schaatsen.nl inschrijvingen.
Bioscoopagenda Drachten Films in Drachten Bioscoopagenda.
Home Steden Drachten. Bioscopen in Drachten Films in Drachten Drachten bioscoop. De Bios Drachten. Selecteer een film. A Star Is Born. All You Need Is Love. André Rieu: Nieuwjaarsconcert 2019. Asterix Het Geheim van de Toverdrank NL. Bon Bini Holland 2.
Kinderen beleven prachtige middag bij De Bios Drachten sc Heerenveen.
Het is zomaar een greep uit de vele vragen die jonge fans gister in De Bios Drachten aan Marco Rojas, Morten Thorsby en Lucas Woudenberg stelden. Ruim 100 fans genoten daar van een echte sc Heerenveen-middag bij kidspartner De Bios Drachten. Een klein beetje spannend was het wel, toen de kinderen de bioscoop in stapten en ontvangen werden door Heero.
De Bios Drachten BankGiro Loterij.
De Bios Drachten heeft een uitgebreid assortiment eten en drinken, dat u mag nuttigen in de zaal. De bioscoopzalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en de bioscoop beschikt tevens over een invalidentoilet. Het complex is gelegen vlak achter het uitgaanscentrum van Drachten.
Voordeel met je biebpas.
Naast veel dieren vind je een speeltuin, een speelhal, springkussens, een spartelbad, een verkeerstuin en een natuurwandelpad. Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je 1, korting, deze korting geldt voor één persoon per pas. Kinderboerderij De Naturij. Bioscoop De Bios Drachten.
Bevindelijk gereformeerden Wikipedia.
Bevindelijk gereformeerden ervaren de huidige cultuur als een gegeven, maar soms ook als een bedreiging. Seksualiteit buiten het huwelijk worden afgewezen. In dit verband is men zeer kritisch over pop muziek en moderne media radio/tv/internet. Ook de bioscoop wordt afgewezen.
Sûnenz // Sûnenz Centrum Horecaplein De Bios Drachten.
Speciaal voor de Sûnenz bezoekers geeft De Bios maandelijks een filmtip. Kijk op de website van De Bios Drachten www.biosdrachten.nl voor de nieuwste films. Naast het commerciële aanbod presenteert de bioscoop diverse speciale voorstellingen, waaronder live vertoningen van opera en balletopvoeringen.
De Bios Drachten Friesland.nl.
De Bios Drachten. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. De Bios Drachten is gelegen vlak achter het uitgaanscentrum van Drachten. We beschikken over zeven zalen met een actueel filmaanbod. Tevens presenteert Filmhuis Drachten wekelijks op de maandagavond een door hen geprogrammeerde film.

Contacteer ons