Meer resultaten voor bioscoop drachten

bioscoop drachten
De Bios Drachten Bioscoopagenda.
Bezoek theAgenda.nl voor meer tips in Smallingerland. Steden in de buurt van Drachten. Kollum, Heerenveen, Leek, Leeuwarden, Steenwijk. Nieuwe films in de bioscoop: Speelweek. 23-1 Er komen 6 nieuwe films uit in de bioscoop deze week, 5 films met jong volwassenen in de hoofdrol.
De Bios Drachten Friesland.nl.
De Bios Drachten. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. De Bios Drachten is gelegen vlak achter het uitgaanscentrum van Drachten. We beschikken over zeven zalen met een actueel filmaanbod. Tevens presenteert Filmhuis Drachten wekelijks op de maandagavond een door hen geprogrammeerde film.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Openingstijden van De Bios Drachten B.v. in Nederland.
De Bios Drachten B.v. Openingstijden De Bios Drachten B.v. 133 De Bios Drachten B.v. Dierenziekenhuis Drachten B.V. De Bolder 74 Drachten. Aabo Trading Drachten B.V. Dopplerlaan 6-D Drachten. Drachten Specsavers B.V. Noorderbuurt 33 Drachten. Gradussen metaalbewerking B.V. Janssenlaan 4 Drachten.
Schaatsen.nl inschrijvingen.
de Bios Drachten Alle uitjes voordeeluitjes Nederland.
De bioscoop beschikt eveneens over een breed assortiment met eten en drinken, welke tevens in de zalen zelf genuttigd mogen worden. Voor een gezellig avondje uit is de Bios Drachten een uitgelezen plek. Ga naar de website van de Bios Drachten.
Adverteren in De Bios Drachten?
In De Bios in Drachten is het mogelijk om een commercial op het filmdoek te plaatsen. De bioscoop heeft zeven verschillende zalen waar de commercial getoond kan worden. De advertentiemogelijkheden hangen af van de gewenste inhoud en verspreiding van de commercial.
Kinderen beleven prachtige middag bij De Bios Drachten sc Heerenveen.
Het is zomaar een greep uit de vele vragen die jonge fans gister in De Bios Drachten aan Marco Rojas, Morten Thorsby en Lucas Woudenberg stelden. Ruim 100 fans genoten daar van een echte sc Heerenveen-middag bij kidspartner De Bios Drachten. Een klein beetje spannend was het wel, toen de kinderen de bioscoop in stapten en ontvangen werden door Heero.
Voordeel met je biebpas.
Naast veel dieren vind je een speeltuin, een speelhal, springkussens, een spartelbad, een verkeerstuin en een natuurwandelpad. Op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je 1, korting, deze korting geldt voor één persoon per pas. Kinderboerderij De Naturij. Bioscoop De Bios Drachten.
Sûnenz // Sûnenz Centrum Horecaplein De Bios Drachten.
Speciaal voor de Sûnenz bezoekers geeft De Bios maandelijks een filmtip. Kijk op de website van De Bios Drachten www.biosdrachten.nl voor de nieuwste films. Naast het commerciële aanbod presenteert de bioscoop diverse speciale voorstellingen, waaronder live vertoningen van opera en balletopvoeringen.

Contacteer ons