Op zoek naar cinema drachten?

cinema drachten
De Bios Drachten: De grootste bioscoop van Friesland Mooi Friesland.
Reden genoeg om eens een bezoek te komen brengen aan de grootste bioscoop van Friesland, die gevestigd is in Drachten. Geschiedenis Bioscoop Drachten. Voordat de huidige bioscoop in Drachten er was, was er eerst van 1914 tot 2001 een bioscoop genaamd Cinema Modern.
Film Film Informatie Informatie Schouwburg Schouwburg De De Lawei. Lawei.
9200 AA Drachten. Kaartverkoop en service. di t/m vr 10.00 17.00. zaterdag 12.00 17.00 uur. Is er s avonds een voorstelling, dan blijft de kaartverkoop open tot aanvang van de voorstelling. Op zon, maan en feestdagen zijn we vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
De Bios Drachten, Friesland Uitzinnig.nl.
Beoordelingen van De Bios Drachten. 1 reviews Voeg een review toe. De Bios Drachten scoort een 93, uit 10 op basis van 14 stemmen en 1 review. Laura Albada uit Garyp 4 januari 2012. Keurig netjes verzorgde en uitziende bioscoop met vriendelijk personeel.
Het Drachtster Lyceum.
Gemeente Smallingerland heeft budget beschikbaar gesteld voor nieuwe huisvesting voor het Matrix Lyceum, een nieuwe school gevestigd in Het Drachtster Lyceum aan de Lijsterstraatzijde. Op vrijdag 20 juli sluit Het Drachtster Lyceum de deuren voor de zomervakantie en vindt de start van enkele bouwwerkzaamheden plaats.
Kinderen beleven prachtige middag bij De Bios Drachten sc Heerenveen.
Het is zomaar een greep uit de vele vragen die jonge fans gister in De Bios Drachten aan Marco Rojas, Morten Thorsby en Lucas Woudenberg stelden. Ruim 100 fans genoten daar van een echte sc Heerenveen-middag bij kidspartner De Bios Drachten.
Theater Drachten Theaters en voorstellingen in Drachten.
Theater in Drachten. Alle theaters in Drachten. De Lawei Drachten. Sort by name Sort by name. De Lawei Drachten. De Lawei Drachten. Voorstellingen in Drachten. Zang, De Lawei Drachten. Toneel, De Lawei Drachten. The First Lady of Woodstock 50th Anniversary.
Simmerdeis 2019 Theater en muziekfestival Smallingerland.
Subsidie voor Simmerdeis. Negen Friese festivals krijgen dit jaar en het volgende subsidie van Provincie Fryslân en de gemeente Leeuwarden. Dat heeft de provincie bekend gemaakt. We zijn erg blij om te kunnen melden dat Simmerdeis een van de negen festivals is!
De Bios Drachten breidt uit.
De Bios Drachten breidt uit. Ik wil reageren als.: Plaats mijn reactie. Niet alle velden zijn correct ingevuld. Ik wil meedoen aan de discussie. Meppel heeft weer een bioscoop. Studio/K in Amsterdam breidt uit. Koning van Engeland herrijst in Hulst.
Drachten, een terugblik in de tijd.
Hullu-blick-theatre-in Drachten Circusweb.
datum plaats theater telefoon. Theater de Veste. Theater De Lawei. Theater De Flint. Google Calendar Exporteren naar iCal. 16 februari 2017 Tijd.: blick theatre, Drachten, Hullu Website.: Drachten, Schouwburg de Lawei Laweiplein 1. Drachten, Friesland 9203 KL Nederland Google Maps Telefoon.:

Contacteer ons