Zoeken naar eten in drachten

eten in drachten
Restaurants in Drachten en omgeving Restaurants.nl.
INLOGGENAANMELDEN Uit eten in Drachten en omgeving? Hieronder een overzicht van alle restaurants in Drachten en omgeving. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. Niet specifiek 3. alle restaurants opnieuw zoeken kleiner/groter gebied.
Bysûnder // Restaurants Locaties Drachten.
In het weekend wordt het ontbijt in het restaurant geserveerd. Tussen 12.00-17.00 is de lunch te bestellen. Het diner wordt vanaf 17.00 uur geserveerd. Kom zelf eten in een van de restaurants van Bysûnder! Bekijk het menu van Bysûnder. Burgemeester Wuiteweg 140b. 9203 KP Drachten.
Restaurant Het Spijshuys Boornbergum Drachten Bib Gourmand.
4 koude voorgerechtjes/hapjes om de lekker te beginnen. Daarna 4 verschillende warme gerechten geserveerd in chafing dishes zodat iedereen zich zelf kan bedienen en het goed heet blijft. Vanaf 25, per persoon minimaal 10 personen, omgeving Drachten. Bekijk meer mogelijkheden/prijzen onder het kopje catering of neem direct contact met ons op om uw ideeën te bespreken. Aantrekkelijke all-in groepsarrangementen vanaf 10 personen. DE gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan! Samen met je collega's' of familie uit eten gaan terugkijken naar een hopelijk mooi succesvol jaar!
Eten afhalen en laten bezorgen in Drachten Hapsalons.
Kies n van de volgende thema's' om alle afhaalrestaurants en bezorgdiensten in Drachten met die betreffende keuken of formule weer te geven. Afhalen in Drachten 65. Bezorgen in Drachten 53. Catering in Drachten 5. Online eten bestellen in Drachten 18.
112Drachten.
Hoofdnieuws Ongevallen Drie voertuigen met elkaar in botsing op de Berglaan in Drachten. maart 29, 2019. door Willem Veenstra. Hoofdnieuws Ongevallen Dronken bestuurder botst tegen boom in woonwijk. maart 29, 2019. Branden Hoofdnieuws Brandweer blust keukenbrand aan de Bouriciuslaan in Drachten.
Home SUBWAY.com Nederland Nederlands.
Stel hem samen precies zoals jij dat wil! Laat SUBWAY restaurants vandaag nog jouw catering verzorgen! Hoe heb jij je restaurantbezoek ervaren? Vertel het ons! De basis van elke goede Sub. Kom ons team versterken en word de baas over je eigen toekomst met SUBWAY!
Kyoto @Drachten Kyoto Restaurant Drachten.
Ook kunt u kiezen uit gefrituurde gerechten zoals de heerlijke garnalen in tempura krokante deegbeslag. E en gerecht dat de Japanse keuken wereldwijd bekend heeft gemaakt is natuurlijk de Sushi kleverig rijst met rijst azijn/ mirin en zout op smaak gebracht. O nze ervaren Sushi-Chef bereidt al uw sushis op het moment dat u wacht. Al het vis en spijzen worden vers aangeleverd. O ok kunt u uw sushi laten afhalen, waarna u die lekker thuis op kan smullen. O ns restaurant biedt ook een ideale plek voor onder andere bedrijfsuitjes, verjaardagen, bruiloften etc. Het restaurant beschikt over een 2e Etage met een eigen Bar die geheel naar eigen wensen kan worden ingericht. Vraag naar de mogelijkheden. Zoeken naar: Zoeken Contactgegevens. Kyoto Sushi Grill. 9201 GP Drachten.
Action 6.000 producten voor minder dan je verwacht. Arrow. Arrow. Arrow. Laundry cleaning. Stationary hobby. Household goods. Personal care. Do it yourself. Toys entertainment. Linen. Food drink. Gard
Producten Momenten Producten. Sport Decoratie Was reiniging Kantoor hobby Huishoud inventaris Verzorging Doe het zelf Spel ontspanning Linnengoed Eten drinken Tuin outdoor Dieren Multimedia Fashion. Max More Iedere dag een nieuwe look. Kaytan Haal het beste uit jezelf met Kaytan. Van Bleiswijck Breng de kunstenaar in jezelf naar boven.
Graancirkel Drachten.
Een avondje uit eten? Chef Edwin en zijn keukenbrigade doen elke dag hun best om u culinair te verwennen. Er is maandelijks een nieuw driegangenmenu, maar u kunt natuurlijk altijd terecht voor onze klassiekers. Op de bovenverdieping bevindt zich de Disselzaal. In deze veelzijdige afsluitbare ruimte kunt u vergaderen, een evenement organiseren of met een groep lunchen of dineren. voor Koks BAkkers. Eenvoudige, eerlijke ingrediënten. Met onze roots in het bakkersvak, hebben we geleerd om met een paar simpele ingrediënten, iets moois te maken. Een bakker bakt de mooiste broden met niet veel meer dan meel, gist, water, zout en veel geduld. In de keuken doet onze chef Edwin hetzelfde: met mooie, eerlijke ingrediënten de lekkerste maaltijden op tafel toveren. Meer over ons. Loop het water je in de mond, rommelt je maag en kun je niet wachten om aan te schuiven? Plan nu je bezoek aan de Graancirkel! Home Trakteer jezelf. Home van Brood naar GC. Restaurant de Graancirkel. Drachten, FR, 9203CZ.,
Spijkerdorp Drachten.
Het bouwen van eigen hutten is natuurlijk de belangrijkste activiteit in het Spijkerdorp. Voor de jongens en meisjes die al wat ouder zijn is er niks mooier en stoerder dan het bedenken, en vervolgens bouwen van een eigen hut. Zoals bekend wordt het organiseren van een betaalbaar schoolreisje steeds moeilijker. Ouders komen voor steeds hogere kosten te staan om hun kinderen mee te. Meer dan alleen spijkerdorp! Op Spijkerdorp zijn vele vormen van spelen mogelijk. Zo zijn er allerlei speeltoestellen, zoals: een grote glijbaan op de heuvel, kabelbaan, schommels., Je verjaardag vieren op spijkerdorp is de laatste jaren steeds meer een succes geworden. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes avontuurlijk. Uiteraard zijn er hoge kosten om alles goed te onderhouden en om de activiteiten te organiseren. Wordt donateur en maak uw financiële bijdrage over naar.: NL08 RABO 0389 0181 20. Tjaarda 444 9202 LA Drachten.

Contacteer ons