Meer resultaten voor gemeente drachten

gemeente drachten
Gemeente Smallingerland in Drachten De Telefoongids.
De Friese gemeente Smallingerland telt ruim 55.000 inwoners. De belangrijkste plaats in de gemeente is de stad Drachten, met ruim 45.000 inwoners. Verder omvat de gemeente de dorpen Opeinde, Oudega, Boornbergum, Rottevalle, Drachtstercompagnie, Houtigehage, De Wilgen, Nijega, De Tike, De Veenhoop, Kortehemmen, Goëngahuizen en Smalle Ee.
Christen gemeente Doorbraak Home.
Welkom bij Stichting Geopende Deur. Christengemeente Doorbraak Drachten. Regionale Christengemeente Doorbraak Drachten begon als gemeente in 2005 onder de naam Bethanië en neemt de bijbel letterlijk en vindt het belangrijk om gastvrijheid te bieden aan iedereen die zich nergens meer welkom voelt.
Home Evangelische Open Thuis Gemeente.
Dat betekent omzien naar mensen in de samenleving. Welkom bij de Open Thuis gemeente! Een levende gemeente in Drachten die in Jezus voetsporen gaat. Een plek waar je jezelf kunt zijn en waar we met elkaar ontdekken wie God is.
Archieven.nl Gemeentearchief Smallingerland te Drachten.
Archieven en collecties. Uw zoekacties: Gemeente Beemster: Bouwvergunningen, 1970 1990 Ambacht en Gemeente Cool Burgerlijke Stand Vierlingsbeek, 1811 1950 Gemeentearchief Smallingerland te Drachten. Mijn Studiezaal inloggen. x Archiefdiensten, historische verenigingen en musea. Dit overzicht biedt u adresgegevens en openingstijden en andere informatie van archiefdiensten, historische verenigingen en musea met een historische collectie.
Oase.
Vijfdelig historisch overzicht Geref. De Gereformeerde Kerk te Drachten 1Ínleiding Op 14 juni 1844 werd in een schuur aan de Noorderdwarsvaart in Drachten de Christelijke Afgescheidene Gemeente geïnstitueerd. Dat gebeurde onder leiding van de opzienders van de Afgescheiden Gemeente van Drogeham.
Gemeente Smallingerland in Drachten Gemeente info Trouwen.nl.
Andere tijden variërend tussen 80200, zaterdag overdag en 155900, op feestdagen en na 22.00 uur de kosten van de locatie. Adres: Gauke Boelensstraat 2 9203 RM Drachten. Vraag informatie aan. Stel hier je vraag. Verstuur jouw aanvraag Ga naar een professional in deze gemeente.
Coming Soon.
Beste bezoeker Welkom op de website van de evangelische gemeente Jozua! Momenteel werken wij aan een nieuwe website. Wij houden onze diensten op zondagochtend om 1000u. Dit doen we in ons kerkgebouw aan de Oosterstraat 35 te Drachten. Je bent van harte welkom om te komen, wij hebben opvang voor de kinderen en na de dienst mag je gezellig een kopje koffie of thee drinken!
Drachten Buurtbewoners Geelgorsstraat: slopersbal ligt nu bij de gemeente Drachtster Courant.
1054: Jubileumfeest Zeilpraam Jolanda. 1016: Brievenbus in Drachten met vuurwerk opgeblazen. Buurtbewoners Geelgorsstraat: slopersbal ligt nu bij de gemeente. Door redacteur 13 december 2018. De bewoners van de sloopwoningen aan de Geelgorsstraat en de Noorderdwarsvaart hebben hun hoop gevestigd op de gemeente.
Zuiderkerk.
PG Drachten Zuid @PGDrachtenZuid De websites van de wijkgemeenten én de Grote Kerk krijgen een nieuwe URL waarin de kerknaam voorkomt: https//t.co/1CHA1eGmeN: Drachten. PG Drachten Zuid @PGDrachtenZuid Weekbrief voor wijk Zuid van de Protestantse Gemeente Drachten Jaargang 15 nr. 742 28 mei 2017 https//t.co/FJAmdBQcNK.:
Werken bij Gemeente Smallingerland.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. Meer informatie over werken bij Gemeente Smallingerland? Neem contact op met de HR afdeling van Gemeente Smallingerland 0512-581234. Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Smallingerland per e-mail. Dit e-mailadres is al bekend bij ons Login.

Contacteer ons