Resultaten voor gemeente drachten

gemeente drachten
Afvalkalender gemeente Smallingerland Afvalinfo.
Afvalkalender gemeente Smallingerland. Ga naar uw persoonlijke afvalkalender of afvalwijzer en zie op welke dag inzameling van uw afval plaatsvindt en uw grijze, groene, blauwe bak of minicontainer wordt geleegd. Naar afvalkalender Smallingerland. Klopt of werkt de link naar uw afvalkalender niet? Laat het ons weten. Deze inzamelkalender geldt voor de woonplaatsen Boornbergum, De Tike, De Veenhoop, De Wilgen, Drachten, Drachtstercompagnie, Goëngahuizen, Houtigehage, Kortehemmen, Nijega, Opeinde, Oudega, Rottevalle en Smalle Ee.
Gemeente Smallingerland ArchiefWiki.
Werk hem dan meteen bij lees hier hoe of geef de aanpassingen door aan ons. 2 Juridische vorm. 4.1 Gemeentehuis Smallingerland. Instellingsnaam: Gemeente Smallingerland. Juridische vorm bewerken. Juridische vorm: onderdeel gemeentelijke organisatie. gemeente Smallingerland, zie gemeentegeschiedenis.nl. voormalige gemeente Drachten, zie gemeentegeschiedenis.nl.
Kapelgemeente Drachten.
Zondag 20 mei. En" laat ons onze onderlinge bijeenkomst niet nalaten, gelijk sommigen de gewoonte hebben, maar elkander vermanen; en dat zoveel te meer, als gij ziet, dat de dag nadert" Hebreeën 1025.: Wijkgemeente van bijzondere aard in de Protestantse Gemeente Drachten.
Oase.
De Gereformeerde Kerk te Drachten 1Ínleiding Op 14 juni 1844 werd in een schuur aan de Noorderdwarsvaart in Drachten de Christelijke Afgescheidene Gemeente geïnstitueerd. Dat gebeurde onder leiding van de opzienders van de Afgescheiden Gemeente van Drogeham. Aan de hand van een groot aantal bro.
WOZ-waardeloket.
Dit betekent dat er een maximum is gesteld aan het aantal woningen dat u binnen een bepaalde tijdsperiode mag opvragen. De getoonde WOZ-waarden zijn de formeel door de desbetreffende gemeente vastgestelde WOZ-waarden. De gemeente is dan ook verantwoordelijk voor deze WOZ-waarde.
Openingstijden Gemeente Drachten Smallingerland Gauke Boelensstraat 2 in Drachten.
De vestiging van Gemeentehuis Smallingerland die het meest in de buurt ligt van de Gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 is de Gemeentehuis Smallingerland aan de Gauke Boelensstraat 2. Meer gemeentehuis in Drachten Bedrijven in de buurt van Gemeente Drachten Smallingerland Gauke Boelensstraat 2 in Drachten.
Faillissementen Gemeente Smallingerland.
Per plaats in deze gemeente Boornbergum De Tike De Veenhoop De Wilgen Drachten Drachtstercompagnie Goengahuizen Houtigehage Kortehemmen Nijega Opeinde Oudega Smallingerland Rottevalle Smalle Ee Terug naar Faillissementen regio Drachten Faillissementen provincie Friesland. Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister.
Openingstijden politiebureau Drachten gewijzigd Gemeente Opsterland.
Home / Uitgelicht / Nieuwsarchief / Openingstijden politiebureau Drachten gewijzigd. Openingstijden politiebureau Drachten gewijzigd. Per 1 december 2018 wijzigen de openingstijden van het politiebureau aan het Moleneind te Drachten. De nieuwe openingstijden zijn.: alle werkdagen van 0900: 1700: uur. op donderdag van 0900: 2100: uur.
Héél véél informatie over Drachten update 2019! AlleCijfers.nl.
Getoonde regios: wijk Drachten, Nederland, de gemeente en alle buurten binnen de wijk. Naam regio Soort regio % Migratie achtergrond Marokko 20% personen met hoogste inkomen Vernieling en misdrijf tegen openbare orde per 1000 inwoners Gemiddeld inkomen per inwoner Gemiddelde woningwaarde.
PGDrachten.
ANBI Classis Drachten. Welkom op de Website van de Protestantse Gemeente te Drachten. Op deze website wordt de algemene informatie van de Protestantse Gemeente te Drachten getoond. Voor de 4 wijkkerken, de Grote Kerk en De Schakel, zijn aparte websites waarop u hun informatie kunt lezen.

Contacteer ons