Op zoek naar sport drachten?

sport drachten
Zwemmen bij DZPC.
Kregen de heren uit Drachten dit weekend de kans om zich te herpakken tegen de Reest in Meppel. Na het eerste fluitsignaal was het duidelijk dat de Drachtsters even moesten wennen aan het zwembad en de tegenstander. Door enkele onzorgvuldigheden en persoonlijke fouten wisten de heren uit Meppel namelijk binnen 2 minuten drie maal te scoren.
Hamstra PT Personal Training Drachten en Gorredijk.
Daarom ben ik op het CIOS het profiel fitness gaan volgen waar ik fitnesstrainer A en B heb behaald, om vervolgens nog te specialiseren in Sportspecifieke Krachttrainer. Na het CIOS ben ik de HBO-opleiding Sport, Gezondheid Management gaan doen te Groningen. Deze heb ik afgerond in 2015. De laatste jaren heb ik op verschillende werkgebieden actief mogen zijn, waardoor ik weet wat ik wel en niet leuk vindt. Personal Training is toch mijn ding, en hier richt ik mij dan ook volledig op. Naast 11, in kleine groepen bezig en/of sport-specifiek bezig te zijn, vind ik de combinatie met voeding en sporten het allermooist. Beide factoren moeten in balans zijn om resultaat te willen boeken. Sinds oktober 2017 heb ik mijn eigen locatie mogen openen in samenwerking met CrossFit Drachten.
Reclamefolder.nl.
Reclamefolder.nl deelt de informatie die zij verkrijgt middels het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken, waaronder ook persoonsgegevens, in een samenwerkingsverband genaamd NLProfiel van Buymedia Nederland met Sanoma en Telegraaf Media Groep om gezamenlijke groepsprofielen op te stellen. Meer informatie hierover vind je in ons cookie-statement.
KV Drachten/Van der Wiel.
Over KV Drachten/Van der Wiel. Coach Sport in Beweging. Wat is korfbal? Club van 50. Het Groene Legioen. Slagerij de Vos Topkorfbalweekend. VERDIENEN VIA SPONSORKLIKS. 19-11-2016 1930: uur. SNIJ Noord Hal in Drachten Balsponsor: Slagerij de Vos. KV Drachten/Van der Wiel 1 KF De Wâlden 1.
Fysiotherapie Drachten Fitaal.
Fysiotherapie, sport, werk en algehele gezondheid, dat zijn de vier peilers waar Fitaal zich op richt. Fitaal heeft vijf locaties waarvan Fitaal De Sportlaan in Drachten de hoofdlocatie is. Hier kunt u trainen en bewegen op een manier die bij u past, altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut.
Sport Sport-vacatures in Drachten maart 2019 Indeed.nl.
5 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor Sportbedrijf Drachten Drachten jobs. Lees meer over werken bij Sportbedrijf Drachten. Vermaat Groep 55 reviews. Jij maakt er een sport van om het afwaswerk zo praktisch mogelijk aan te pakken.
Sport instructeur vacatures in Drachten NationaleVacaturebank.nl.
Sport instructeur vacatures. Sport instructeur vacatures in Drachten. 10 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk als sport instructeur in Drachten. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Golfset kopen Golfcenter Sporthaantje.
Datrek PC500 Spalding Zero Contact Zwart. Normale prijs: 37900., Ecco Cool GoreTex White/Dynasty. TaylorMade P.790 UDI Iron. Normale prijs: 24900., Callaway XR Speed Drivers. Normale prijs: 39900., Mizuno MP-18 MMC. Normale prijs: 1.19900., 9201 GG, Drachten. 0512 546622 / 776228.
Sportbedrijf Drachten.
Naast het bieden van de faciliteiten, spelen wij een rol in de bewustwording en hopen op deze manier iedereen te enthousiasmeren voor sport bewegen. Wat doet Sportbedrijf Drachten voor Ben'r? Sport is er voor iedereen! Net als het Ben'r' initiatief.
Sportschool Fit For Free Onbeperkt fitness op de manier die bij jou past.
Bij Fit For Free sport je op de manier die bij je past en kies je zelf het abonnement dat aansluit bij je sportbehoeften. Je betaalt niet voor diensten waar je geen gebruik van maakt. Lid worden Bekijk de abonnementen.

Contacteer ons