Zoeken naar sport drachten

sport drachten
hart for her Drachten, de fitnessformule speciaal voor vrouwen hart for her.
hart for her Drachten is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan.: Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen. Meer informatie is te vinden op www.bedrijfsfitnessnederland.nl.
Jonkman Verhuur Drachten Friesland, Abraham, Sarah, pop, opblaaspop, Springkussen, luchtkussen, ballenbak, ballenbad, skydancers, ooievaar, zeephelling, klimhelling, baby, bruidspaar, zeskamp, tafels,
Tafels / Stoelen / Tenten / Verlichting / Verwarming. Welkom bij Jonkman Verhuur, Drachten. Jonkman Verhuur is een enthousiast bedrijf dat zich bezig houdt met het verhuren van opblaasbare attracties, straatversiering, partyproducten en nog heel veel meer. Wij zijn gevestigd in Drachten.
Zwemmen bij DZPC.
Kregen de heren uit Drachten dit weekend de kans om zich te herpakken tegen de Reest in Meppel. Na het eerste fluitsignaal was het duidelijk dat de Drachtsters even moesten wennen aan het zwembad en de tegenstander. Door enkele onzorgvuldigheden en persoonlijke fouten wisten de heren uit Meppel namelijk binnen 2 minuten drie maal te scoren.
Hamstra PT Personal Training Drachten en Gorredijk.
Daarom ben ik op het CIOS het profiel fitness gaan volgen waar ik fitnesstrainer A en B heb behaald, om vervolgens nog te specialiseren in Sportspecifieke Krachttrainer. Na het CIOS ben ik de HBO-opleiding Sport, Gezondheid Management gaan doen te Groningen. Deze heb ik afgerond in 2015. De laatste jaren heb ik op verschillende werkgebieden actief mogen zijn, waardoor ik weet wat ik wel en niet leuk vindt. Personal Training is toch mijn ding, en hier richt ik mij dan ook volledig op. Naast 11, in kleine groepen bezig en/of sport-specifiek bezig te zijn, vind ik de combinatie met voeding en sporten het allermooist. Beide factoren moeten in balans zijn om resultaat te willen boeken. Sinds oktober 2017 heb ik mijn eigen locatie mogen openen in samenwerking met CrossFit Drachten.
Adonis Sport Acrobatiek Acrogym vereniging Drachten / Leek.
WEDSTRIJDEN SEIZOEN 2017/18. Adonis Sport Acrobatiek. Acrogym vereniging Drachten / Leek. Welkom op de website van Adonis Sportacrobatiek. Adonis bestaat sinds het jaar 2000 en is een sportvereniging voor acrogymnastiek op het gebied van recreatie, show, dans, wedstrijd en inter nationale topsport.
KV Drachten/Van der Wiel.
Over KV Drachten/Van der Wiel. Coach Sport in Beweging. Wat is korfbal? Club van 50. Het Groene Legioen. Slagerij de Vos Topkorfbalweekend. VERDIENEN VIA SPONSORKLIKS. 19-11-2016 1930: uur. SNIJ Noord Hal in Drachten Balsponsor: Slagerij de Vos. KV Drachten/Van der Wiel 1 KF De Wâlden 1.
Fysiotherapie Drachten Fitaal.
Fysiotherapie, sport, werk en algehele gezondheid, dat zijn de vier peilers waar Fitaal zich op richt. Fitaal heeft vijf locaties waarvan Fitaal De Sportlaan in Drachten de hoofdlocatie is. Hier kunt u trainen en bewegen op een manier die bij u past, altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut.
Sportwinkel met vele merken Leffel Sportswear.
Rofraline Kalkwagen EASY PRO. Rofraline Kalkwagen EASY PRO. Keepersshirt underwear LM. Keepersshirt underwear LM. Rofraline Kalkwagen Easy Plus. Rofraline Kalkwagen Easy Plus. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Tsjibbe Geartsstrjitte 4. 9251 BR Bergum. van Blomstraat 6. 9203 RV Drachten.
Centre Squash Drachten.
Inside Squash TV. Over CS Drachten. Wat is Squash? Racket Toss en Club Ladder. TSN Junior Squash Academy. CS Drachten 1. Small Group Fitness. Conditie Coördinatie training. Vrienden van CSD. Volg ons via. Bekijk clubladder Baan Reserveren. Steun CSD in de Eredivisie.
Sportmassage Drachten Bert Harmens.
Drachtster Heawei 27a. 9213 VE De Wilgen. 2017 Bert Harmens Sportmassage Drachten. Last van Hooikoorts? De resultaten zijn positief! Ruim 70 procent geeft aan veel minder klachten te hebben! Voor de prijs van 15 euro wordt de tape-combinatie meestal eenmalig aangebracht.

Contacteer ons