Zoeken naar sport drachten

sport drachten
Aftrap City of Sport in Drachten: Rijker" sportklimaat voor alle inwoners" Omrop Fryslân.
Het" is een mogelijkheid om een jaar lang te laten zien wat je te bieden hebt op het gebied van sport en bewegen, zegt Kim Assen van Sportbedrijf Drachten, de uitvoerder van het programma. Squashcentrum Drachten Foto: Facebook, Centre Squash Drachten.
Intersport Outlet Drachten.
Fitness schoenen PUMA. Fitness schoenen Reebok. adidas Mutator Pack. PUMA Spark Pack. adidas Shadow Beast Pack. Nike Future Lab. Voor 16u besteld, morgen in huis. Spaar 25%, op alle aankopen. Intersport Outlet Drachten. 9203 AM Drachten. 0512 51 13 00.
Jonkman Verhuur Drachten Friesland, Abraham, Sarah, pop, opblaaspop, Springkussen, luchtkussen, ballenbak, ballenbad, skydancers, ooievaar, zeephelling, klimhelling, baby, bruidspaar, zeskamp, tafels,
Tafels / Stoelen / Tenten / Verlichting / Verwarming. Welkom bij Jonkman Verhuur, Drachten. Jonkman Verhuur is een enthousiast bedrijf dat zich bezig houdt met het verhuren van opblaasbare attracties, straatversiering, partyproducten en nog heel veel meer. Wij zijn gevestigd in Drachten.
Zwemmen bij DZPC.
Kregen de heren uit Drachten dit weekend de kans om zich te herpakken tegen de Reest in Meppel. Na het eerste fluitsignaal was het duidelijk dat de Drachtsters even moesten wennen aan het zwembad en de tegenstander. Door enkele onzorgvuldigheden en persoonlijke fouten wisten de heren uit Meppel namelijk binnen 2 minuten drie maal te scoren.
Hamstra PT Personal Training Drachten en Gorredijk.
Daarom ben ik op het CIOS het profiel fitness gaan volgen waar ik fitnesstrainer A en B heb behaald, om vervolgens nog te specialiseren in Sportspecifieke Krachttrainer. Na het CIOS ben ik de HBO-opleiding Sport, Gezondheid Management gaan doen te Groningen. Deze heb ik afgerond in 2015. De laatste jaren heb ik op verschillende werkgebieden actief mogen zijn, waardoor ik weet wat ik wel en niet leuk vindt. Personal Training is toch mijn ding, en hier richt ik mij dan ook volledig op. Naast 11, in kleine groepen bezig en/of sport-specifiek bezig te zijn, vind ik de combinatie met voeding en sporten het allermooist. Beide factoren moeten in balans zijn om resultaat te willen boeken. Sinds oktober 2017 heb ik mijn eigen locatie mogen openen in samenwerking met CrossFit Drachten.
Evenementen van Sportbedrijf Drachten Eventbrite.
De Excelsior 133, Drachten. Deel dit evenement. ma, 13 mei 1730.: Avond4daagse Drachten 2019 individueel online. Leerweg 3, Drachten. Deel dit evenement. za, 20 apr. Sportlaan Sport Regionale Sportweek. Deel dit evenement. do, 4 apr. Reddingsbrigade Drachten Regionale Sportweek. Reidingweg 6, Drachten.
KV Drachten/Van der Wiel.
Over KV Drachten/Van der Wiel. Coach Sport in Beweging. Wat is korfbal? Club van 50. Het Groene Legioen. Slagerij de Vos Topkorfbalweekend. VERDIENEN VIA SPONSORKLIKS. 19-11-2016 1930: uur. SNIJ Noord Hal in Drachten Balsponsor: Slagerij de Vos. KV Drachten/Van der Wiel 1 KF De Wâlden 1.
Fysiotherapie Drachten Fitaal.
Fysiotherapie, sport, werk en algehele gezondheid, dat zijn de vier peilers waar Fitaal zich op richt. Fitaal heeft vijf locaties waarvan Fitaal De Sportlaan in Drachten de hoofdlocatie is. Hier kunt u trainen en bewegen op een manier die bij u past, altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut.
Centrum voor Sportpodologie.
Adres: De Bolder 58, 9206 AR Drachten. Maak een afspraak. In veel gevallen worden de kosten van consult en/of zolen geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars. Informeer bij uw zorgverzekeraar of kijk op de zorgwidget door op Wordt mijn behandeling vergoed?
Aftrap Smallingerland European City of Sport Actief Media.
Het Europees kampioenschap Dodgeball, een sport die is te vergelijken met trefbal, komt naar Drachten van 15 tot en met 18 oktober. Verder is Drachten de start en finishplaats van de eerste etappe van de Healty Ageing Tour Noord Nederland op 8 april.

Contacteer ons