Op zoek naar gemeentehuis drachten?

gemeentehuis drachten
Drachten Vraagelkaarcafé in gemeentehuis Drachten Drachtster Courant.
1539: Musical Maria Burgum. 1531: Video Kiekes over Ons Echte Goud en Haren In De Wind. 1530: Ayurvedische kookcursus in Drachten. Vraagelkaarcafé in gemeentehuis Drachten. Laatste update: 3 mei 2017 om 18.40 uur. Bent u ooit naar het gemeentehuis gegaan voor een sprankje geluk?
Openingstijden Gemeente Drachten Smallingerland Gauke Boelensstraat 2 in Drachten.
De vestiging van Gemeentehuis Smallingerland die het meest in de buurt ligt van de Gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 is de Gemeentehuis Smallingerland aan de Gauke Boelensstraat 2. Meer gemeentehuis in Drachten Bedrijven in de buurt van Gemeente Drachten Smallingerland Gauke Boelensstraat 2 in Drachten.
Telefoonnummer gemeentehuis Drachten Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Ook beschikt Drachten verder over een subtropisch zwemparadijs, met een 50 meter wedstrijdbad, en verder diverse andere sportaccommodaties. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Drachten, die ook te vinden zijn in de rubriek telefoonnummer gemeentehuis! Ing Bank Drachten.
Gemeente Smallingerland Openingstijden Gemeente Smallingerland Gauke Boelensstraat.
De belangrijkste plaats in de gemeente is de stad Drachten, met ruim 45.000 inwoners. Verder omvat de gemeente de dorpen Opeinde, Oudega, Boornbergum, Rottevalle, Drachtstercompagnie, Houtigehage, De Wilgen, Nijega, De Tike, De Veenhoop, Kortehemmen, Goëngahuizen en Smalle Ee. Drachten is de 2e stad van Fryslân.
Gemeente Drachten Smallingerland in Drachten Gemeentehuis Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Kaartweergave Gemeente Drachten Smallingerla. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Gemeente Drachten Smallingerland.
Smallingerland Wikipedia.
Maar tot ca 1667 werd nog beurtelings rechtgesproken in Smalle Ee en Oudega. Oudega bleef de hoofdplaats tot 1816, daarna heeft Opeinde die functie even overgenomen tot 1826 toen Drachten de hoofdplaats werd. De plaats Drachten is een samenvloeiing van twee kleine boerendorpen, Noorder en Zuider Drachten.
Welkom in Smallingerland.
Uitreiking samen met aftrap schrijversseizoen arkje. Subsidieregelingen Groene daken en regentonnen. Samenwijzer online Uw hulp bij het zoeken naar antwoorden op vragen over wonen, zorg, geld, werk, vervoer en actief zijn. Drachten wil je meemaken portal. Werk aan de weg.

Contacteer ons