Meer resultaten voor gemeentehuis drachten

gemeentehuis drachten
Coming Soon.
Dit doen we in ons kerkgebouw aan de Oosterstraat 35 te Drachten. Je bent van harte welkom om te komen, wij hebben opvang voor de kinderen en na de dienst mag je gezellig een kopje koffie of thee drinken! Heb je vragen?
Afvalkalender gemeente Smallingerland Afvalinfo.
Naar afvalkalender Smallingerland. Klopt of werkt de link naar uw afvalkalender niet? Laat het ons weten. Deze inzamelkalender geldt voor de woonplaatsen Boornbergum, De Tike, De Veenhoop, De Wilgen, Drachten, Drachtstercompagnie, Goëngahuizen, Houtigehage, Kortehemmen, Nijega, Opeinde, Oudega, Rottevalle en Smalle Ee.
PGDrachten.
ANBI Classis Drachten. Welkom op de Website van de Protestantse Gemeente te Drachten. Op deze website wordt de algemene informatie van de Protestantse Gemeente te Drachten getoond. Voor de 4 wijkkerken, de Grote Kerk en De Schakel, zijn aparte websites waarop u hun informatie kunt lezen.
Gemeentehuis Drachten Rodenburg InterieursRodenburg Interieurs.
Gemeente Smallingerland 2 duurzame ondernemers rijker de Vries technies Buro Drachten.
Gemeente Smallingerland 2 duurzame ondernemers rijker. De gemeente Smallingerland is weer 2 duurzame ondernemers rijker. Met duurzame zonnepanelen geplaatst door De Vries Technies Buro, zijn Jonkman verhuur te Drachten en Bouwbedrijf Kleinhuis te Oudega nu ook zelfvoorzienend! Zonnepanelen bij Jonkman verhuur te Drachten.
Telefoonnummer gemeentehuis Drachten Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Wat zoek u? Telefoonnummer gemeentehuis Drachten. Telefoonnummer gemeentehuis in Drachten resultaten 1 3 getoond van 3. U zocht: Telefoonnummer Gemeentehuis in Drachten. Hulp nodig met het vinden van Telefoonnummer Gemeentehuis in Drachten? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Startpagina Inwoners Achtkarspelen Gemeente Achtkarspelen.
Sport en gezondheid. Jeugd en onderwijs. Gemeentearchief en genealogie. Toerisme en cultuur. Werken bij de gemeente. 75 jier frijheid. Geef uw verhuizing online door. 9285 NH Buitenpost adres en route. Telefoonnummer 14 0511. Bellen vanuit het buitenland. Bereikbaarheid bij calamiteiten.
PGDrachten.
En dat geeft de burger moed.Het was in één woord gezellig met. Activiteiten Vorming Verdieping. Gebedskring Oase PGDrachten. Gebedskring Oase PGdrachtenVoorbede is fundamenteel voor de opbouw van de Protestantse Gemeente Drachten. Wij geloven in de kracht en de noodzaak van gebed.
Een afspraak maken Gemeente Lansingerland.
Het is alleen mogelijk een afspraak te maken op de groen gekleurde dagen. Bij drukte is het mogelijk dat u pas na 2 weken een afspraak kan maken. Heeft u snel iets nodig dan kunt u ook tijdens de vrije inloopuren langskomen.

Contacteer ons