Meer resultaten voor gemeentehuis drachten

gemeentehuis drachten
Afvalkalender gemeente Smallingerland Afvalinfo.
Naar afvalkalender Smallingerland. Klopt of werkt de link naar uw afvalkalender niet? Laat het ons weten. Deze inzamelkalender geldt voor de woonplaatsen Boornbergum, De Tike, De Veenhoop, De Wilgen, Drachten, Drachtstercompagnie, Go├źngahuizen, Houtigehage, Kortehemmen, Nijega, Opeinde, Oudega, Rottevalle en Smalle Ee.
PGDrachten.
ANBI Classis Drachten. Welkom op de Website van de Protestantse Gemeente te Drachten. Op deze website wordt de algemene informatie van de Protestantse Gemeente te Drachten getoond. Voor de 4 wijkkerken, de Grote Kerk en De Schakel, zijn aparte websites waarop u hun informatie kunt lezen.
Friese burgemeester wil landelijk messenverbod Binnenlands Bestuur.
De twee verdachten van het dodelijke steekincident in Drachten zijn 14 en 15 jaar oud en komen uit Drachten en Gorredijk. Maandagochtend nog zijn twee jongens van 14 en 16 jaar uit Drachten aangehouden op verdenking van het beroven van een 71-jarige vrouw in hun woonplaats, waarbij zij dreigden met een mes.
Gemeente Smallingerland 2 duurzame ondernemers rijker de Vries technies Buro Drachten.
Gemeente Smallingerland 2 duurzame ondernemers rijker. De gemeente Smallingerland is weer 2 duurzame ondernemers rijker. Met duurzame zonnepanelen geplaatst door De Vries Technies Buro, zijn Jonkman verhuur te Drachten en Bouwbedrijf Kleinhuis te Oudega nu ook zelfvoorzienend! Zonnepanelen bij Jonkman verhuur te Drachten.
Telefoonnummer gemeentehuis Drachten Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Drachten, die ook te vinden zijn in de rubriek telefoonnummer gemeentehuis! Ing Bank Drachten. J De Boer Drachten. Handelsonderneming Walsma Drachten. Tweedehands Meubels Drachten. Dijkstra W Drachten. W Poelman Drachten.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Startpagina Inwoners Achtkarspelen Gemeente Achtkarspelen.
Paspoort ID Rijbewijs. Paspoort, rijbewijs en uittreksels. Paspoort, rijbewijs en uittreksels. Uittreksel persoonsgegevens BRP. Melden bij de gemeente. Melden bij de gemeente. Melding leefomgeving straat, groen, sporthal enz. Takken of snoeiafval verbranden. Trouwen, geboorte en overlijden. Trouwen, geboorte en overlijden.
Hoedjesparade in gemeentehuis Drachten.
WâldNet Angela Visser PvdA met haar speelse hoed scoorde vooral op kleur. Hoedjesparade in gemeentehuis Drachten. wo 19 september 2018 17.42 uur. Vanwege Prinsjesdag waren de vrouwelijke raadsleden en de andere vertegenwoordigers van de gemeente dinsdagavond bij de raadsvergadering in Smallingerland met hoedjes getooid.
Homepagina Vrije Baptistengemeente Bethel in Drachten.
De Bolder 75, 9206 AP Drachten. Postbus 554, 9200 AN Drachten. Openingstijden receptie: Maandag t/m vrijdag: 09.00 12.30 uur en 13.00 16.00 uur op vrijdag tot 15.00 uur. Samenkomsten: Iedere zondagochtend om 09.00 en 11.30 uur en s avonds. 0512 33 54 00.
Gemeente Terschelling.

Contacteer ons