Op zoek naar restaurants drachten en omgeving?

restaurants drachten en omgeving
Home Restaurant / Eetcafé De Splinter Drachten.
Zuidkade 45 Drachten. Restaurant de Splinter ligt midden in het uitgaanscentrum van Drachten: de Kaden. De sfeer in het bedrijf is gemoedelijk en gezellig. De uitgebreide Nederlandse kaart biedt een ruime keus uit vis, vlees en vegetarische gerechten. Verder hebben we wisselende 3-gangen menu's' vanaf 2550, per persoon.
Eetcafé De Zaak Borrel Burgers Diner.
Van een tien-koppige band tot een solo gitarist, zowel bekend als minder bekend. Zo nu en dan hebben wij ook muziek op een andere dag dan zondag, zoals op zaterdagavond. mail kan in ongewenst komen spam. Reserveer een tafel. Voeg een bericht toe. 9203 CE Drachten.
Restaurants in Drachten Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Drachten, Friesland. Alle restaurants in Drachten. Lekker uit eten in een restaurant in Drachten? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Restaurant Eetcafe Binnen eten drinken Drachten.
Zij verstaan hun vak en worden voortdurend gecoacht. Met een intensief trainingsprogramma wordt de kennis en kunde op het gebied van gastvrijheid scherp gehouden. Binnen etendrinken is zuinig op haar gasten en wil graag een positieve en creatieve stempel blijven drukken op het uitgaansleven in Drachten!
Restaurants in Drachten IENS.
Kopieer/plak deze link om m naar je vrienden te sturen. Ontdek de best beoordeelde restaurants bij jou in de buurt. Reserveer onmiddellijk waar je zin in hebt. Geniet van exclusieve aanbiedingen tot 50%. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste culinaire trends in jouw omgeving.
Restaurant nabij Drachten De Drie Provinciën.
Of een prachtige wandeling maken en vervolgens lekker ontspannen op een terras. Laat dan de drukte van Drachten achter u en rij het buitengebied in richting Bakkeveen. Vanuit stedelijk Drachten rijdt u in 20 minuutjes door de prachtige natuurlijke omgeving naar Restaurant De Drie Provinciën in Een-West.
Top 10 beste restaurants in Drachten.
Ook de kok kwam vragen of alles goed had gesmaakt en alles naar wens was. Wij komen zeker nog eens terug. 26-06-2017 Hieke Postma. http//www.restaurantmarhaba.nl/: Zuidkade 72, 0512545450. Meer restaurants in de omgeving van Drachten. Opeinde 4.0 km. Rottevalle 4.4 km.
De 10 beste restaurants in Drachten TripAdvisor.
Mediterraan restaurants in Drachten. Pizzeria restaurants in Drachten. Veganistische restaurants in Drachten. Vegetarische restaurants in Drachten. Vis en zeevruchten restaurants in Drachten. De beste Tapas in Drachten. Ontbijtrestaurants in Drachten. Koffie en thee in Drachten. In de buurt van hotels.

Contacteer ons