Op zoek naar wat is er te doen in drachten vandaag?

wat is er te doen in drachten vandaag
Alle evenementen in Friesland Friesland.nl Friesland.nl.
vandaag in friesland. morgen in friesland. dit weekend in friesland. de complete agenda. elf steden en dorpen. friesland by night. de friesland style. culturele hoofdstad 2018. nu te doen. fietsen en wandelen. op sportief gebied. als je rust zoekt. voor de kinderen. op het water. voor de cultuurliefhebber. eten en drinken. bereikbaarheid en ov. zien en doen. alles op de kaart. de hele kalender. op de kaart. contact opnemen met lf2018. valletta malta 2018. student of scholier. partners en sponsors. ondernemers contact travel trade pers zakelijk friesland. fy de en. Bekijk alle evenementen en exposities in Friesland. mata hari tentoonstelling. 14 oktober t/m 2 april. Over de mythe en het meisje. Wat zoek je.
Home Drachten. wil je meemaken.
In de gezellige, groene volkswijk NoordOost is de wijkvernieuwing inmiddels al een paar jaar gaande, maar ook de komende jaren staat er nog veel meer te gebeuren. NoordOost is een van de wat oudere woonwijken van Drachten. Zo voldoen veel woningen niet meer aan de eisen van de toekomstige bewoners lees meer.
Top 10 activiteiten in de buurt van Van der Valk Hotel Drachten.
Beste activiteiten in de buurt van Van der Valk Hotel Drachten. Wat te doen in Drachten. Activiteiten in de omgeving van Van der Valk Hotel Drachten. Wat te doen in de buurt van Van der Valk Hotel Drachten. Lavendelheide 4, 9202 PD Drachten, Nederland.
Ontdek Drachten Friesland.nl Friesland.nl.
vandaag in friesland. morgen in friesland. dit weekend in friesland. de complete agenda. elf steden en dorpen. friesland by night. de friesland style. culturele hoofdstad 2018. nu te doen. fietsen en wandelen. op sportief gebied. als je rust zoekt. voor de kinderen. op het water. voor de cultuurliefhebber. eten en drinken. bereikbaarheid en ov. zien en doen. alles op de kaart. de hele kalender. op de kaart. contact opnemen met lf2018. valletta malta 2018. student of scholier. partners en sponsors. ondernemers contact travel trade pers zakelijk friesland. fy de en. WELKOM IN DRACHTEN. Drachten is de hoofdstad van de gemeente Smallingerland en is na Leeuwarden de grootste plaats voor wat betreft inwoners. Pas in de jaren 50 werd Drachten een groter dorp, maar inmiddels is er van alles te beleven.
Centrum Drachten Wat te doen in Nederland.
Adres Centrum Drachten. Officiële website van Centrum Drachten. Evenementen agenda Centrum Drachten. Kunst en Boekenmarkt zaterdag 19 mei. Wat is er te doen vandaag, deze week en dit weekend. T/m zondag 15 april. Uit met kinderen. Uit met kinderen in Drenthe.
Bezienswaardigheden Drachten Wat te doen in Drachten Zoover.
Reptielen knuffeldag Ze hebben boederijdieren, een speeltuin en ook een INDOOR ballenbak Dus ook als het regent kan je met je kids even er tussenuit gaan Een gezins-abbonement is qua prijs echt wel te doen en dus raad ik mensen aan om dat aan te schaffen ipv elke keer apart betalen. Met jonge kinderen, Mrt. Reageer op deze beoordelingen Reageer. over De Naturij. Leuke kinderboerderij en binnenspeeltuin. Met een groep, Dec. Reageer op deze beoordelingen Reageer. Wil je weten wat te doen in Drachten?
Smallingerland vandaag uitjes Activiteiten, uitgaanstips en dagje weg in Smallingerland Uitgaan Smallingerland.
Gezellige avond gehad, goed gegeten en prijzen zijn redelijk. Het is superleuk je moet er echt heen gaan het is ook leuk voor een kinderfeestje, ik ben er eerder heen geweest je moet het proberen verder. Alle tips van bezoekers. Wandelen en fietsen in de omgeving van Smallingerland.: Beesterzwaag bestaat uit een klein bos met daar omheen graslanden. het natuurgebied ligt in het glijknamige dorp Beetsterzwaag, vlakbij Drachten. Het natuurgebied is niet toegankelijk voor bezoekers. Rengersmiede is een laagveenmoeras aan de rand van Nationaal Park De Alde Feanen. Het natuurgebied bestaat vooral uit water. Voor bezoekers is dit kleine moeras niet toegankelijk. Landgoed De Slotplaats. Landgoed de Slotplaats bij Bakkeveen is een van de grotere Friese bosgebieden. Hier vindt je een sterrenschans, een klassieke tuin met slotgracht en statige beukenlanen. Tien passen kost het je om de allerdikste beuk te ronden. Beleef dit prachtige natuurgebied over de gemarkeerde wandelroute. Evenementen in de regio.: Concert Gerard en Compagie it Damshûs. Nij Beets, vandaag 15 april.
Drachten, Dagje Drachten, wat te doen in Drachten? Bezienswaardigheden en activiteiten DagjeWeg.NL.
DRACHTEN, FRIESLAND Elke donderdag en zaterdag is het een gezellige boel op het Raadhuisplein in Drachten. Dan is er de markt, waar je verse boodschappen, originele cadeautjes en mooie bloemen haalt. open op donderdag en zaterdag. lees alles over Markt Drachten. Win een pluchen eekhoorn van de Eekhoorn Experience. De Eekhoorn Experience Prijsvraag: Win een pluchen eekhoorn van de Eekhoorn Experience. Met collega's' eropuit? Vind je bedrijfsuitje! DagjeWeg.NL Tickets prijsvragen kortingsbonnen. wat te doen? wat te doen vandaag en morgen?

Contacteer ons